Новини

Ловитимуть ще більше: на Буковині на кордоні працюватимуть безпілотники та авіація

На Західному кордоні розпочалися оперативно-профілактичні заходи “Березень – 2023”. З настанням сприятливих погодних умов на західних рубежах нашої країни збільшується кількість спроб здійснення протиправної діяльності, зокрема й незаконного переміщення через кордон військовозобов’язаних чоловіків.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

З метою ефективної протидії та стабілізації ситуації, що склалася в межах Закарпатської та Чернівецької областей, на ділянках Мукачівського, Чопського та Чернівецького прикордонних загонів розпочато оперативно-профілактичні заходи “Березень-2023”.

В рамках цих заходів здійснюється посилення контролю за дотриманням режиму державного кордону та прикордонного режиму, нарощування сил та засобів в охороні державного кордону із активним залученням відомчої пілотованої та безпілотної авіації на ділянках відповідальності вказаних органів охорони кордону.

Посилення заходів з охорони державного кордону буде здійснено як у пунктах пропуску, так і на найбільш загрозливих напрямках на так званій “зеленій” ділянці кордону.

Оперативно-профілактичні заходи “Березень-2023” будуть проведені у три етапи, а основні зусилля будуть зосереджені на українсько-румунській ділянці кордону, де наразі спостерігається найвища активізація протиправних елементів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.