Новини

Безпрограшний спосіб для краси обличчя — пілінг Holy Land*

Пілінги від ізраїльського бренду Holy Land відомі насамперед як натуральні та ефективні засоби. Їх можна використовувати як у салоні, так і вдома, але спочатку потрібно зрозуміти, як працює пілінг-крем Holy Land і інші засоби цього бренду.

Види пілінгів

Насамперед пілінги різняться за глибиною впливу. Поверхневий впливає лише на верхні шари епідермісу — таку процедуру можна проводити кілька разів на тиждень. 

Серединні пілінги діють глибше, впливаючи у тому числі й на більш глибокі шари шкірних покривів. Для таких процедур потрібна підготовка та спеціально підібраний догляд після кожного сеансу. 
Глибокі пілінги повністю оновлюють шкіру. Вони травматичні, але при цьому ефективні — часто їх використовують для відновлення рельєфу, що сильно постраждав. Такі процедури може проводити лише косметолог, і вони показані далеко не всім.

Щодо засобів, то Holy Land має серії як для домашнього, так і для професійного використання. Є препарати для проведення поверхневого пілінгу — у них виражена легка дія, яка підходить для шкіри, яка не знайома із серйозними концентраціями кислот. У тому числі поверхневий пілінг від Holy Land допоможе усунути дрібні недоліки рельєфу і “оживити” колір шкіри.

Але в асортименті бренд має і більш серйозні складові — використовувати деякі повинні виключно косметологи.

Етапи проведення пілінгу

Процедура проводиться досить просто. Спочатку потрібно ретельно очистити шкіру від залишків косметики, шкірного сала та частинок пилу. Додатково поверхня обробляється тоніком та лосьйоном — такий засіб заодно зволожуватиме шкіру.

Після цього можна нанести засіб для пілінгу — особливо на проблемні зони обличчя. При цьому тримати такий склад можна не більше півгодини, інакше на шкірі з’явиться опік.

Прибирати залишки засобу для пілінгу потрібно прохолодною водою, після чого вже можна нанести заспокійливий засіб, який нейтралізує залишки складових. Його за десять хвилин теж треба буде змити.

Останній етап процедури — нанесення заспокійливої маски.

Переваги пілінгів Holy Land

Особливостей у пілінгів від цього ізраїльського бренду є кілька:
м’який, але при цьому ефективний вплив;

відсутність хворобливих відчуттів, які часто супроводжують процедуру пілінгу;

нема потреби додаткової підготовки до сеансу;

формули розроблені так, що підходять для будь-якого типу шкіри;

виробник додатково розробив засоби догляду після проведення процедури.

Є багато причин, через які варто спробувати пілінг. Це і перші зморшки, які з’явилися зарано, і занадто жирна шкіра з висипаннями. Крім того, показанням до пілінгу часто вважається нерівний тон шкіри або бажання трохи висвітлити епідерміс. Ластовиння, рубці, розширена судинна сіточка — теж показання до проведення пілінгу. Власниці запаленої або вікової шкіри теж вважатимуть цю процедуру корисною, адже пілінг добре повертає тонус шкіри та налагоджує її кровопостачання.

Протипоказань до проведення цієї процедури небагато, але їх потрібно враховувати, щоб не створити протилежний від бажаного ефект.

Пілінг не можна проводити при алергії на інгредієнти засобу, якщо шкіра зі свіжими ушкодженнями або герпесом (має пройти як мінімум 14 днів). Також не рекомендується записуватися на пілінг відразу після корекції чи татуажу брів, чи губ.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.