Новини

«Я був неправий». Іво Бобул вибачився перед жінками за свої скандальні висловлювання

Український виконавець визнав, що був неправий, коли допустив узагальнення щодо жінок, звинувативши їх у меркантильності.

69-річний Іво Бобул опублікував публічні вибачення у сторіс свого Instagram, визнавши, що був неправий.

“Шановні дами та пані, я, як український співак, бажаю висловити щирі вибачення за свої необдумані та образливі слова, які я висловив під час інтерв’ю. Я навіть не міг уявити, що так засмучу когось своїми висловлюваннями.

Знаю, що мої слова були образливими та несправедливими, які були знесиленими іншими емоціями та переживаннями. Тому я не можу виправдатися, але обіцяю, що зроблю все можливе, щоб виправити свою помилку та відновити вашу довіру до мене”, — написав він.

Він визнав, що в своєму творчому житті йому довелося працювати із талановитими, цілеспрямованими жінками “з великими амбіціями і жагою до життя”, і пояснив, що не мав права звинувачувати в тому числі й їх у меркантильності та розбалуваності.

“Я повинен зізнатися, що багато жінок, з якими я мав честь співпрацювати та спілкуватися, завжди були талановитими та цілеспрямованими людьми з великими амбіціями та жагою до життя, і з моєї сторони було неправильним звинувачувати їх у меркантильності та розбалуваності. Ще раз вибачаюся за свої образливі слова та сподіваюся на ваше прощення”, — додав він.

Перш ніж принести вибачення Іво Бобул зауважував у коментарі, що не давав дозволу на вихід цього інтерв’ю, з якого він пішов зі скандалом.

Обговорюючи стосунки з жінками Іво Бобул назвав жінок “дуже меркантильними”. Крім того, в інтерв’ю він назвав блогерку фамільярно “Сонце моє”, і зазначив, що в її віці вона вже має бути одружена та народити дитину.

Співак одружений учетверте. Зараз він одружений із Наталією, яка молодша за співака на 12 років. Вони виховують 16-річного сина Данила.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.