Новини

Спортивне харчування для чоловіків і жінок: де можна замовити натуральні й безпечні добавки?*

Красиве й підтягнуте тіло – мрія мільйонів чоловіків і жінок у всьому світі. Регулярні заняття спортом, правильне харчування та відмова від шкідливих звичок – стають базовими принципами таких людей. Однак часом цього недостатньо, організм просто може недоотримувати потрібну кількість поживних речовин, вітамінів, мінералів. Аби поповнити ці запаси, багато хто вдається до прийому шкідливих дієтичних добавок, які порушують гормональний фон і чинять загрозу здоров’ю. Щоб отримати бажану фігуру, мати ідеальні форми, скинути надлишкову вагу й при тому набрати м’язову масу, варто вдосконалити своє спортивне харчування, зокрема, з допомогою https://creatine.in.ua/ua/, де можна придбати різні корисні харчові добавки.

Спортивне харчування — за чи проти?

Одразу розвіюємо міф, що харчові добавки – шкідливі. Насправді це концентровані препарати з натуральних складників, що не чинять агресивну дію на організм, не викликають звикання. На відміну від фармакологічних засобів, стероїдів та гормонів, вони абсолютно безпечні, не сприяють схудненню чи сушінню тіла. Харчові добавки просто поліпшують результат спортивних тренувань. Аби правильно підібрати збалансоване спортивне харчування, слід порадитися з тренером, який найкраще знає, чого потребує ваше тіло. Найчастіше він рекомендує один із п’яти найбільш поширених різновидів спортивного харчування:
Вітамінно-мінеральні комплекси

Протеїни для набору маси

Термогеники для спалювання жиру

Хондроітин, глюкозамін або колаген для укріплення суглобів

Амінокислоти або протеїни для початківців

Коли фахівець підкаже, які харчові добавки підходять, варто визначитися, де їх купувати. Довіряти слід лише сертифікованим точкам продажу, які реалізовують справді надійний товар. В Україні таким є інтернет-магазин Creatine, який співпрацює з кращими світовими виробниками спортивного харчування – Optimum Nutrition, Universal Nutrition, BSN тощо – що є запорукою якості, безпечності та ефективності продукції.

Широкий асортимент

Окрім харчових добавок, у Creatine є спортивний інвентар (рукавички, пояси), фітнес-аксесуари (шейкери, контейнери для продуктів, таблетниці) а також їжа, що містить замінники цукру та лактози. На сайті можна придбати:
• Арахісову пасту та арахісове масло
• Протеїнові панкейки
• Пудинги
• Соуси та майонези без калорій
• Веганські низькокалорійні продукти
• Джеми, сиропи та солодощі без цукру
• Протеїнові батончики, кекси і млинці

Аби клієнт зробив максимально правильний вибір в інтернет-магазині Creatine консультанти постійно на зв’язку й готові надати вичерпну консультацію щодо вибору спортивного харчування й вітамінних комплексів.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.