Новини

Штурмові бригада “Лють”: підполковник поліції з Буковини, розповів для чого її створюють

На території Буковини триває кампанія щодо формування та залучення поліцейських і добровольців до штурмових бригад системи МВС, які братимуть участь у звільненні територій від окупантів.

Про особливості створення бойового підрозділу та його завдання розповів командир взводу штурмової бригади Національної поліції України “Лють” підполковник поліції Володимир ЧУМАК.

– Наше перше завдання полягає у звільненні окупованих територій від ворога. Тому ми й організовуємо людей у бригаду, щоб штурмувати позиції ворога і виганяти його з наших рідних земель. Набираємо як цивільних, так і нинішніх працівників поліції. Потенційні кандидати мають бути налаштовані і вмотивовані та готові виконувати поставлені перед ними завдання. Усі, хто подолає етапи відбору, пройдуть відповідні навчання у польових умовах. Вони зможуть освоїти використання зброї. Кістяк підрозділу становитимуть ті, хто уже виконував бойові завдання і мають досвід участі в бойових діях. Наше завдання полягає у тому, щоб належно підготувати хлопців до роботи на передовій лінії. Ми це можемо, у нас є досвід. Я бачу вмотивованість кандидатів, які виявляють бажання служити та виконувати усі завдання, – каже Володимир Чумак.

“Лють” – це штурмова бригада поліції, яка наразі створюється в Нацполіції України у системі МВС “Гвардія наступу”. Наразі вже відбулися зустрічі командирів штурмової бригади “Лють” та керівництва ГУ НП в області з особовим складом поліції Буковини. Ми інформували поліцейських про умови служби у новоствореному підрозділі. Після цього чимало поліцейських виявили бажання вступити до лав “Люті”.

Володимир Чумак розповів, чому сам долучився до “Гвардії наступу”: “У мене росте двоє синів, тож ми не маємо права війну передавати наступному поколінню. Я і є для цього тут, щоб мої діти не отримали таку “спадщину” від ворога. Україну я бачу незалежною, вільною, сильною нацією із захищеними кордонами.

Довідка

Заявки кандидати можуть подати онлайн або ж у ЦНАП за адресами:
• Чернівці, вулиця Героїв Майдану 7, телефон: 0501465300;
• Кельменці, площа Центральна 2, телефон: 0676099529;
• Вижниця, вулиця Грушевського 35, телефон: 0977421600.

Працює “гаряча лінія” для консультацій: 0 800 100 020.
Також інформацію про набір можна отримати у секторі організації відбору в ГУ НП в області за телефонами: (066)183-33-17, (0372) 59-14-32.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.