Новини

У Чернівцях сьогодні попрощалися з трьома Героями: як це було – відео «МБ»

У Чернівцях на Алеї Слави Центрального кладовища в останню путь провели трьох військових – Сергія Скворцова, Олексія Боднаря та Івана Яківчика.

Попрощатися з військовими прийшло кілька сотень людей, передають кореспонденти molbuk.ua

Сергій Скворцов та Олексій Боднар були товаришами. Як розповідав раніше директор МКП “Міськсвітло” Андрій Шалєєв у Facebook, обидва загиблих – його колишні одногрупники та товариші щасливих студентських років.

“Перед очима 1996 рік… Молоді пацани, які після 9 класу прийшли вчитися у залізничний технікум… Один з Клокучки – Серий, другий тільки переїхав з Сахаліну – Льоша, третій – з Комарова, стильний і постійно при пару грн Степаша, постійно спокійний Остап (Саша) з Гравітону, Юра Гавчук (Сухар) з Вадула і вездесущій “активіст” Шалєєв, ну і дружня 13 група вагонників. Декілька років разом скрізь із різними пригодами, зальотами, походами по дискотеках міста, перші кохання, бійки та дружні гульки… Як і завжди після закінчення – всі в різні сторони з своїм життям. Але завжди був зв’язок. Практично кожен з нас став батьком сина і доці”, – розповідав Андрій Шалєєв.

Іван Яківчик працював понад 15 років на Калинівському ринку.

“Його знали чимало підприємців та працівників.Він був чоловіком доброї вдачі і порядності. З червня минулого року Іван долучився до захисту держави у лавах ЗСУ. Він загинув захищаючи Україну і кожного з нас! Царство небесне нашому герою і співчуття родині!”, – йдеться у повідомленні МКП “Калинівський ринок”.

Раніше повідомлялося, що на Буковині сьогодні попрощаються з 11-ма Героями.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.