Новини

Як вибрати квітковий подарунок жінці*

Квіти дівчині, жінці можна дарувати кожен день. Не обов’язково витрачати значну кількість грошей на шикарний букет. Навіть одна квітка, презентована з любов’ю та повагою, ладна створити диво – принести радість і щастя близькій людині.

Мову квітів інтуїтивно розуміє більшість людей, але за законами флористики кожна окрема рослина має своє значення. Підкріпити своє відношення до конкретної особи допомагають форма та склад букету або упаковки. Коханій можна презентувати ансамбль в образі серця. Родичці слід додати солодощі або сувенір. В композицію для дитини кладуть іграшки, цукерки. Колегу варто привітати скромним букетом з квіткового асорті.

Композиції квітів букетах від Status Flowers

В Україні заведено дарувати непарну кількість квітів, що символізує побажання щастя, здоров’я, успіху, взаємного кохання. Виняток – квіти до ювілею – букет відповідає повній кількості років. На сайті statusgifts.com.ua представлені подарункові композиції практично на будь-який життєвий випадок. Професійно підібрані букетні компоненти збережуть дарувальника від незручного становища, коли хтось може неправильно зрозуміти значення презенту.

Подарунок на свята потребує додаткового оформлення:
Новорічний букет компонують гілочками ялинки, прикрасами, блискучим дощиком.

Подарунок на 8 березня немислимий без весняних квітів – гіацинтів, тюльпанів, нарцисів, мімози. Можна вибрати рослину в горщику – квітучий сезон триватиме кілька тижнів.

В день закоханих (Святого Валентина) заведено дарувати композиційні сердечка з квітів або використовувати пакування такої форми.

Весільні ансамблі відрізняються особливим шиком, габаритами, підбором квітів. Використовують розкішні троянди, запашні лілії, величні жоржини, ніжні півонії, шикарні орхідеї. Можна вибирати сезонні або екзотичні рослини. Букет нареченої зазвичай складається з квіток з коротко підрізаними стеблами, котрі обробляються клеєм. Букет не повинен розсипатися на комплектуючі, коли дівчина кине його майбутнім нареченим.

Як підібрати пакування

Зовнішній вигляд квіткового ансамблю залежить від правильно підібраної упаковки та декору. У сучасних умовах при оформленні використовують папір різних категорій – жатий, кольоровий, зложений “гармошкою”. Також підкреслює красу букету прозора плівка, котра огортає квіти. Притримує стебла різнокольорова стрічка з завитими спіраллю кінцями.

Якщо вибрані квіти не мають зелені, додають гілочки папороті, монстери, гіпсофіли, рускуса та інших. Підтримує форму букету спеціальний каркас.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.