Новини

Левам – нервовий день, Рибам – варто не конфліктувати: гороскоп на 23 лютого

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 23 лютого. Так, Близнюки будуть просити про допомогу близьких людей, а Стрільцям важливо закінчити всі розпочаті в цей день справи.

Овен

З самого ранку оточуючі будуть намагатися зіпсувати настрій, проте Овнам потрібно зробити все, щоб не дати їм порушити свої особисті кордони. Тоді день не буде зіпсований.

Телець

23 лютого може бути спокуса зухвало поставити когось на місце або грубо відповісти. Зірки закликають не робити цього, оскільки доведеться довго вибачатися.

Близнюки

Якщо потрібна допомога, про неї варто не боятися просити у близьких людей. Зараз поруч з Близнюками знаходяться ті, хто відкритий до діалогу.

Рак

Не варто відкривати душу малознайомим людям – в такому випадку рідко коли вдається отримати бажану віддачу у вигляді підтримки. Найчастіше бажання закритися і втекти від усього світу тільки збільшується.

Лев

Левам астрологи обіцяють дуже нервовий і хвилюючий день. Щось вийде з-під контролю, хтось захоче зіпсувати настрій. Близькі люди випадково потраплять під гарячу руку.

Діва

На душі у Дів вирує весна! Вони вже налаштовані на зміни, відкриті до кохання, хочуть розвитку і зміни обстановки. Не можна відмовляти собі в реалізації цих бажань.

Терези

У цей день потрібно приймати рішення. Буде складний вибір, від якого буде залежати найближче майбутнє, тому не можна обирати імпульсивно.

Скорпіон

Не варто ображатися на негативні слова в цей день. Важливо пам’ятати про те, що кожна людина оцінює життєві ситуації по-своєму і має право на свою думку.

Стрілець

Всі справи, які Стрільці починають 23 лютого, потрібно в цей же день і закінчувати. Інакше “шлейф” буде тягнутися ще дуже довго.

Козеріг

Варто уважно ставитися до своїх близьких людей і не потрібно їх ображати – вони можуть образитися і піти!

Водолій

Щоб домогтися якихось кар’єрних цілей, важливо докласти максимум зусиль. 23 лютого – відмінний день для демонстрації своїх можливостей.

Риби

Варто уникати конфліктів, особливо з керівництвом. Емоційний стан буде нестабільним, але до вечора все мине.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.