Новини

Для дестабілізації в Україні росія готує план «земля в обмін на мир» – Данілов

Росія готує сценарій внутрішньої дестабілізації в Україні, як єдиний порятунок від своєї військової поразки. Для цього на міжнародних майданчиках та всередині України РФ через своїх “експертів” просуває ідеї відмови України від територій Донецької, Луганської областей і Криму в обмін на припинення війни.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов написав у колонці для “Української правди”.

“Внутрішня дестабілізація в Україні – єдиний порятунок для росії від військової поразки і краху путінського режиму. Для цього в кровоносну систему кремлю необхідно запустити отруйний вірус – ідею про можливість компромісу. Всього лише необхідна згода України відмовитися від територій Донецької, Луганської областей і Криму в обмін на припинення війни. Робота за цим сценарієм ведеться масштабна і по різних напрямках. кремль у своїх планах розраховує на втому українців, виснаження союзників і партнерів, вибори в США і Європі, економічну кризу і потребу в російських ресурсах”, – зазначив Данілов.

За його словами, на міжнародних зустрічах російські представники лякають і переконують, що обмін частини українських територій на мир – це найкращий вихід.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.