Новини

Деякі школи Чернівців на 2 дні перейдуть на онлайн-навчання: яка причина

Деякі школи у Чернівцях впродовж 23-24 лютого перейдуть на онлайн-навчання. Таке рішення ухвалили адміністрації цих закладів із міркувань безпеки.

Про це molbuk.ua стало відомо з власних джерел.

У міському управлінні освіти у коментарі molbuk.ua зазначили, що, зважаючи на автономію, величину укриття та побажання батьків, педради закладів можуть ухвалювати рішення про перехід на онлайн.

Як відомо, 24 лютого – річниця з дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що Росія намагатиметься здійснити масовану ракетну атаку 23-24 лютого, але Україна до цього готова.

“Ми з вами говорили, що вони готуються і намагатимуться на 23-24 лютого здійснити ще одну спробу масованої атаки. До цього потрібно спокійно ставитись. Більше того, ми готові до цього. Я думаю, ми вже розуміємо, що таке атаки після того, як ми за один день “приймали” на свою територію 115-120 ракет. Впораємося і з цим днем. Так, ще раз говорю: буде складно, до цього потрібно готуватися, але потрібно зберігати максимальний спокій, треба розуміти, що ми обов’язково переможемо”, – сказав Данілов в ефірі телемарафону.

Водночас у ОК “Південь” також припускають, що наступна масована ракетна атака Росії може відбутися 24 лютого.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.