Новини

Орбан заявив, що Угорщина й надалі буде торгувати з Росією

У Будапешті незгодні із санкціями проти РФ й військовою допомогою Києву. Там заявили, що не припинятимуть торгівлю із Москвою.

Про це повідомив прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час щорічного звернення до співгромадян.

Зокрема, він розповів, що це рік буде найнебезпечнішим з часів падіння комунізму через загрозу війни та інфляції. На його думку, для Угорщини єдиний шлях гарантувати мирне життя – “триматися подалі від російсько-української війни”.

Прем’єр-міністр також розкритикував Європу за підтримку України та санкції проти Росії, а також заявив, що гуманітарна допомога Києву не означає розриву зв’язків Угорщини з Москвою.

“Ми будемо підтримувати наші економічні відносини з Росією, і ми радимо всьому західному світу робити те ж саме, тому що без відносин не буде ні припинення вогню, ні мирних переговорів”, – додав Орбан.

Нагадаємо, раніше Орбан під час спілкування з журналістами в Будапешті зазначив, що мета Росії – “перетворити Україну на некеровану руїну, щоб Захід не міг заявити про неї “як про приз”. За його словами, росіяни вже досягли успіху в цьому, оскільки тепер Україна, як Афганістан, є “нічийною землею”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.