Новини

Ведмідь Болік, якого вивезли з ресторанного комплексу на Буковині до Румунії, чудово почувається – відео

Ведмідь Болік, що минулого року був перевезений з готельно-ресторанного комплексу “Георг Парк” поблизу Чернівців, насолоджується життям в румунському заповіднику після 17 років життя в клітці при ресторані.

Про це розповіла зоозахисниця Антоніна Гошовська, пише molbuk.ua

“Це наш ведмідь Болік з ресторанного комплексу під Чернівцями. Влітку 2022 року допомогли вивезти його в Румунію в реабілітаційний центр АМР. Подивіться, який він щасливий!” – написала Антоніна Гошовська.

Вона оприлюднила відео, на якому видно, як тішиться тварина життям на волі.

Як відомо, торік зоозахисна організація “UAnimals” евакуювала ведмедя та вовчицю з готельно-ресторанного комплексу “Георг Парк”, що на Буковині. Тварин перевезли до Румунії.

“UAnimals допомогли з евакуацією вовчиці та ведмедя, яких тримали в готельно-ресторанному комплексі “Георг Парк”. Власники вирішили вивезти тварин, але це виявилось нелегкою задачею. Ведмідь Болік — велика тварина та важить 700 кілограмів, тому евакуювати його можна лише в спеціальній клітці. UAnimals сплатили матеріали та будівництво клітки, щоб транспортувати Боліка. Вночі тварини прибули до Румунії.

Історії Боліка та Ельзи — не одиничні випадки. Війна показала, що у разі небезпеки евакуювати тварин, яких експлуатують, дуже складно. Не всі власники готові братися за таку задачу”, – йдеться на фб-сторінці організації.

Станом на 2017 рік повідомлялося, що ведмідь Потап, який тривалий час жив у клітці у ресторані в Кельменцях, чудово почувається у ведмежому притулку.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.