Новини

З чого почати навчання на курсах англійської? Переваги першого пробного уроку з Grade.ua*

Курси англійської мови є ефективним і доступним шляхом вивчити іноземну. Однак, перш ніж розпочати навчання, потрібно вибрати школу, яка б влаштовувала вас за різними параметрами, а також підібрати комфортну для себе програму.

Grade Education Centre пропонує формат курсів на вибір: офлайн або онлайн. Дедалі більше студентів обирають для себе дистанційне навчання, оскільки це можливість:
займатися у будь-якій точці земної кулі;

повністю поринути у навчання без відволікаючих факторів;

інтерактивного та живого спілкування;

ефективно використовувати свій час.

Перш ніж остаточно підібрати освітній курс, потрібно визначити свій поточний рівень знання мови. Для цього існує комплексний безплатний онлайн-тест https://level.grade.ua/, який доступний на сайті центру у будь-який зручний для вас час.

Однак, крім цього, потрібно пройти ще один етап перевірки — speaking. Менеджери телефоном або офлайн у центрі поставлять вам кілька запитань англійською. Після письмового тесту та усної розмови ви отримаєте фідбек щодо поточних успіхів у знаннях іноземної.

Враховуючи результати, й ваші персональні побажання, менеджери центру допоможуть підібрати найбільш вдалий курс, групу, викладача та графік занять.

На безліч інших запитань, які виникають перед початком нового етапу вивчення англійської мови, ви отримаєте відповіді після пробного онлайн-уроку.

Ви можете приєднатися до групи, що вже розпочала курс, якщо там є вільні місця. Зазвичай, у групі навчається 8-10 осіб. Однак, є виняток: на курсі підготовки до ЗНО може бути до 12 осіб. У випадку, коли клас вже укомплектований, менеджери додадуть вас до списку очікування наступного курсу.

Пробне заняття — це важливий етап перед початком навчання, тому не варто нехтувати цією можливістю. Наведемо кілька аргументів, чому:

Безоплатний урок допоможе вам зʼясувати, чи вдало ви підібрали курс для досягнення своїх цілей. Програма на різних курсах відрізняється: від розмовної до бізнес-англійської. Саме тому слід чітко визначити мету, до якої ви прагнете. Пробний урок допоможе зʼясувати, чи дійсно ви звернулися “за адресою”. Під час першого заняття буде простіше оцінити формат навчання, структуру, методику роботи викладача та їхню ефективність для себе. Зауважте, що всі заняття у Grade проводять виключно англійською мовою.

Переконаєтеся, чи рівень групи вам дійсно підходить. Відвідування пробних уроків — це найкращий спосіб перевірити, чи правильно ви зʼясували, на якому рівні вам комфортно навчатися. Крім того, вчитель може фахово оцінити, чи слід змінити рівень курсу на вищий або нижчий, аби навчальний процес був ефективним.

Відчуєте атмосферу роботи у колективі. Для комфортного навчання важливо відчути “конект” з викладачем та іншими студентами у групі. Таким чином ви спробуєте працювати з потенційними одногрупниками та матимете можливість поспілкуватися з ним після заняття, аби дізнатися відгуки про центр. Також важливо, аби вас влаштував викладач. Необхідно бути на одній хвилі з майбутнім тренером!

Спробуєте ефективний комунікативний метод навчання. Викладач створює комунікативну ситуацію, яка стимулює студентів спілкуватися один з одним. Ситуація моделюється таким чином, щоб студенти у спілкуванні вживали саме той граматичний або лексичний матеріал, який вивчався на занятті.

Відразу після пробного уроку ви можете залишити фідбек менеджеру. Зауваження допоможуть зробити навчання максимально комфортним та адаптованим під ваші запити. За потреби можна змінити викладача, скорегувати графік занять та перейти в іншу групу за складністю навчання.

Якщо вас усе влаштує, тоді welcome у Grade! Чекаємо вас на онлайн-тестуванні для перевірки рівня англійської. Прагнемо до нових вершин та мовних рівнів разом!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.