Новини

Англійська для дітей із All Right: передові рішення в простому підході*

Двадцять перше століття – епоха прогресивних людей, сміливих рішень та колосальних проєктів. Можливості, які має сучасна людина, – справді круті. Тож, якщо раніше навчання було нав’язаним, а про самоосвіту взагалі майже не йшлося, то сьогодні розвиток стоїть чи не на першому місці. Багато молодих, часто й старших людей шукають додаткові курси. Особливо з іноземних мов. Тож і не дивно, що сучасні батьки особливої уваги надають навчанню своїх синів і доньок із малку. Майстер-класи, розвиткові заняття, а також англійська для дітей – найбільш популярні серед освітніх пропозицій на ринку. Якщо двоє перших бажано відвідувати в офлайн-режимі, то останній можна організувати в будь-якому форматі. Останніми роками онлайн-курси з іноземної знаходять все більше шанувальників серед батьків. Куди можна записатися будь-коли – далі.

All Right – школа без бар’єрів

Вибір мовної школи – непросте рішення. Від компетенцій учителя, його підходу та методики залежатиме не лише рівень знань дитини, а також і її любов до навчання загалом. Кваліфіковані викладачі, передові методики, унікальні підручники та зрозуміла освітня програма — це про онлайн-школу англійської мови All Right. Аби стати учасником одного з курсів, вашому синочку чи донечці не потрібно мати конкретну базу: педагоги доведуть їх до впевненого спілкування без бар’єрів навіть від нульового рівня.

All Right – це про особливий підхід до освітнього процесу. Засновниками створена унікальна методологія – казкові персонажі (лисенятко Чарлі) та захопливі сюжети роблять теми цікавішими, але не відходять від стандартів лексики та граматики CEFR і загалом кембриджської методики, за якою понад 50% занять учні спілкуються англійською.

Особливості навчання

Що стосується вікових груп, то в онлайн-школі є три освітні рівні, кожен із яких розділений на 2 курси:
– Beginner level – 3-6 років (І – Preschool 1 на 20 уроків; ІІ – Preschool 2 на 35 уроків)
– Elementary level – 7-10 років (І – Starter 1 на 30 уроків; ІІ – Starter 2 на 30 уроків)
– Pre-intermediate level – 11-15 років (І – Mover 1 на 30 уроків, ІІ – Mover 2 на 30 уроків).
Перший рівень вважається вступним і не передбачає ніяких іспитів по завершенні курсів, наступних дають змогу скласти кембриджські екзамени – спершу Cambridge YLE Starters exam, потім Cambridge YLE Mover exam).

Окрім базових курсів, у All Right є низка додаткових тематичних занять:
1. “Вчимо англійську з Minecraft”.
2. “Природа і тварини”.
3. “Вчимося читати”.
4. “Англійські буквосполучення”.
5. “Букви та звуки”.
6. Курси, присвячені святам.
7. Музичний курс.
8. Подорожуємо з Summer Course.

Унікальною рисою англійської для дітей з All Right є спеціально розроблений мобільний додаток для дітей і батьків, де можна планувати розклад, виконувати ігрові завдання, тренувати вимову й граматику.
Щоб переконатися, чи сподобається дитині навчатися в онлайн-школі, варто відвідати пробний урок, на якому викладач визначить рівень знань дитини та підбере програму навчання.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.