Новини

Всю добу – зі світлом: на Буковині проведуть режимний день

Автор фото – Пауль Пшенічка

Завтра, 17 лютого, у Чернівецькій області планують провести режимний день замірів фактичного споживання електроенергії. Це необхідно для того, щоб знати скільки потрібно електроенергії мешканцям краю для життя у нормальних умовах.

Про це повідомляє Чернівціобленерго, пише molbuk.ua

Людей чи не вперше просять не економити електроенергію.

“Тож усі мешканці краю, а також бізнес, виробничі підприємства, державні установи, – у п’ятницю живемо і працюємо разом з вами у комфортному режимі споживання електроенергії. Хоча нині зимова погода нас дещо балує, за обсягами використання електроенергії упродовж наступної доби на Буковині у подальшому будуть відкориговані ліміти споживання для нашої області (коли виникне необхідність знову застосувати обмеження споживання)”, – йдеться у повідомленні.

Енергетики нагадують, що життя за графіками погодинного споживання ще може повернутися до нас. Це залежатиме від можливих руйнувань об’єктів енергосистеми, різкого похолодання та збільшення споживання електроенергії або інших факторів, які призведуть до дефіциту потужності в системі.

У випадку змін мешканців обіцяють оперативно повідомити.

Проведення режимних вимірів можуть перенести у випадку:

– повторення масових ракетних обстрілів по об’єктах критичної інфраструктури, електроенергетичного комплексу України російською федерацією;
– виникнення значного дефіциту доступної електричної потужності в об’єднаній енергосистемі України.

Нагадаємо, режимний день на Буковині вже кілька разів переносили з різних причин.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.