Новини

«Вважаймо, що їм пощастило»: у Чернівціобленерго перевірили будинки, де, за скаргами людей, не відключають світло

У Чернівціобленерго, як і обіцялися, відреагували на скарги чернівчан щодо тих будинків, у яких, за твердженнями мешканців, взагалі не відключають електроенергію.

Про це йдеться на сайті Чернівціобленерго, пише molbuk.ua

Зокрема, енергетики перевірили кілька десятків адрес, про які повідомляли люди. З’ясувалося, що частина з них справді не відключаються від електроживлення – але це через те, що вони знаходяться на одній лінії з об’єктами життєзабезпечення (в основному медзакладами). Через це такі будинки не потрапляють під відключення. Їх і справді навіть в самому обленерго називають щасливчиками.

“Наводимо список адрес, де дійсно нема відключень за графіками через те, що ці будинки приєднані до ліній, на яких живляться об’єкти життєзабезпечення. У наведених випадках нема технічної можливості перепідключити ці об’єкти на окрему лінію. Тому вважаємо, що цим будинкам пощастило”, – йдеться у повідомленні.

Перелік адрес:

*Залозецького 57, 57А – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Магазин Вербена стабільно світло на Кармелюка 57 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Ярослава Мудрого, 356 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Фізкультурна – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Миколайчука – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Небесної Сотні, 3А, 19, 23 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Полєтаєва, 21,23,25 та гуртожитки по парній стороні – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Ярослава Мудрого, 35 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме критична промисловість.

*Героїв Майдану 160, 154, 150 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Аксеніна(вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Героїв-панфиловців вся – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*М.Ткача (вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Суворова (вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Федьковича(вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Аркадія Жуковського – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме об’єкт урядування.

*Ярослава Мудрого (вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме водопостачання та водовідведення.

*Сагайдачного вся вулиця жодного разу не виключалась – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*вул. Шкільна сяє як ялинка також – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Білоруська (вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме теплопостачання.

*Щербанюка, 76 – у нашій базі такої адреси не існує.

Від себе обленерго додає ще кілька адрес, на які вказували пильні мешканці. Їх також перевірили:

*Кохановського, Гоголя, Головна, 65, О.Кобилянської, 16-30 – не потрапляють під відключення, оскільки знаходяться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме міською радою.

*Героїв Майдану, 104 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме військовим об’єктом.

*Ентузіастів, 9 – відключається. Вулиця Ентузіастів відноситься до 14 та 17 групи, тому вся відключається, тільки в різний час.

“Решту адрес за списками, які складають наші споживачі, увійшли до графіків погодинних відключень та потрапляють під відключення”, – запевняють в обленерго.

“Просимо буковинців з розумінням ставитися до вимушених відключень, які запроваджені в усіх регіонах України. Та, щоб вас не використовували як безкоштовний інструмент в руках провокаторів, з питаннями, які вас цікавлять, звертайтеся до Обленерго напряму. Ми надамо фахову відповідь”, – обіцяють енергетики.

Раніше molbuk.ua писав про те, що у Чернівціобленерго пообіцяли перевірити адреси, за якими, як повідомляють чернівчани, не вимикають електроенергію.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.