Новини

Рідні до останнього вірили, що живий: на Буковину привезли захисника Михайла Осіпова – фото

До рідного Хотина привезли захисника Михайла Осіпова, який кілька місяців вважався зниклим безвісти. Тепер тіло Героя нарешті вдалося повернути додому.

Про це повідомляє видання Хотинські вісті, пише molbuk.ua

“Багато місяців болю і очікування. Остання довга дорога додому. Нарешті наш захисник, полеглий Герой Михайло Осіпов повернувся у рідний Хотин…

Із лампадками і прапорами живим коридором зустріли свого Героя хотинчани та військовослужбовці, розділяючи біль рідних і друзів.
Схиливши голови та ставши на коліна, усі склали шану воїну, який віддав найдорожче – життя – заради мирного неба над нами”, – йдеться у дописі.

Провести Михайла Осіпова в останню дорогу можна завтра, 8 лютого. Похорон об 11:00 годині.

Як повідомлялося, буковинський військовий Михайло Осіпов загинув 13 жовтня минулого року на Херсонщині, у важких боях захищаючи Україну від російських військових. Кілька місяців військовий вважався безвісти зниклим.

Через складну ситуацію на тому напрямку побратими не могли відразу забрати тіло Героя. Рідні сподівалися, що Михайло не загинув, очікували знайти його серед полонених у росіян.

“Довгі та страшні місяці незнання, болю й очікування для його родини все ж були сповнені надії, що він живий і перебуває у полоні. Але результати експертизи підтвердили, що Михайло загинув”, – пишуть Хотинські вісті.

Михайло повернувся з-за кордону, аби стати на захист України.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.