Новини

“Сигнал для всіх посадовців”: Зеленський прокоментував призначення Клименка та Малюка

Президент України Володимир Зеленський прокоментував призначення головою СБУ Василя Малюка та міністром внутрішніх справ Ігоря Клименка. Він наголосив, що це – люди із великим досвідом.

Про це він сказав 7 лютого під час свого звернення до українців.

“Верховна Рада України за моїм поданням затвердила нового очільника СБУ. Вважаю, що саме такий пройдений шлях призначення на посаду є сигналом для всіх державних посадовців та працівників наших правоохоронних органів. Василь Малюк певний час був виконувачем обов’язків СБУ, він пройшов випробування війною та довів свою ефективність”, – сказав Зеленський.

Також президент прокоментував призначення Ігоря Клименка очільником Міністерства внутрішніх справ.

“Дякую нардепам і за призначення Ігоря Клименка на посаду міністра внутрішніх справ. Важливо, що система МВС, яка є елементом загальної системи оборони й безпеки, достатньо швидко отримала керівника, який пройшов разом з усіма шлях захисту нашої держави з перших хвилин повномасштабного вторгнення. Зараз у нас є люди, які здобули досвід такої війни. Мають чіткі результати у своїй роботі на державу, що воює за свій народ і за свою незалежність. Таких людей має бути більше на посадах різного рівня в органах центральної та місцевої влади”, – сказав Володимир Зеленський.

Український лідер наголосив, що очільниками Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей стали люди, які мають досвід у захисті держави.

“Відповідні призначення погоджені Кабінетом міністрів України. Дніпропетровську, Запорізьку та Херсонську обласні адміністрації очолять фахівці, які мають досвід реального захисту держави саме зараз”, – пояснив президент.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.