Новини

Створення і просування вебсайтів: агентство GTS може допомогти розвинути бренд*

Останні чотири роки – справжнє випробовування для бізнесів будь-якого рівня: і коронавірус, і повномасштабна війна серйозно вплинули на ведення справ та змінили всі процеси. Ні для кого не секрет, що за цей час рівень продажів та співпраці з клієнтами знизився, особливо, якщо підприємство уміє працювати лише в офлайн. Ті, що перейшли в онлайн ще тримаються на плаву й навіть відключення світла не знижують попит на продукцію чи послуги компаній. Тож і не дивно, що зараз однією із передумов запуску бізнес-проєкту є створення web сайтів або ж просування вже запущених платформ. Ми поцікавилися, хто ж може допомогти в цьому.

Про компанію

Розробка інтернет-магазинів, сайтів, служб доставок тощо – справа не така проста, як здається. За стереотипним уявленням – один програміст за день механічно прописує html-коди, надає клієнтові паролі адміністратора, який одразу ж поринає в справи. Звісно, непогана модель, але все далеко не так. Якщо ви хочете, щоб сайт справді приносив дохід, важливим є не лише “моторчик” сайту, а і його інтерфейс, брендинг, можливість миттєвого зворотного зв’язку, прорахунку та оплати. Для цього потрібна ціла команда професіоналів. В інтернеті можна знайти чимало компаній, які пропонують комплексні вирішення таких завдань. Однією із таких є агентство GTS, яке спеціалізується на розробці та просуванні сайтів від початково до кінцевого етапів – від створення унікального логотипу до повноцінного запуску та підтримки інтернет-ресурсу. Співпрацювати з цією командою професіоналів легко та невимушено, вони врахують всі побажання клієнта і втілять їх у реальність, тобто у бажану віртуальну реальність. Оскільки в агентстві розуміють, що галузь постійно розвивається, після запуску сайтів є можливість їхньої модернізації та вдосконалення. А що найбільше подобається підприємцям – пропоновані макети інтерфейсів сучасні, відповідають тенденціям і водночас максимально зручні й прості в користуванні.

Портфоліо

GTS як сучасна компанія розуміє, як повинен виглядати інтернет-ресурс, і знає, чого хочуть клієнти. Так, агентство займається розробкою сайтів на найбільш популярних сьогодні платформах – WordPress, Opencart, Laravel. Усі три системи прості в керуванні, адаптовані до таргету та сео-просування, адаптовані під онлайн-магазини та мають покращені системи захисту для унеможливлення витоку даних. Серед розробок агентства GTS сайти для провідних підприємств України:
VDA (Всеукраїнської дорожньої асоціації)

PNB (виробника високоякісної продукції для нігтьового сервісу)

Групи компаній “Верес”

Мультибрендового магазину текстилю Bedroom

Інтернет-магазину дитячих товарів CHUHCHUH

Мобільного додатку для самостійного сканування товарів і безконтактної оплати CLIP CLIP

Машинобудівної компанії “Папір-Захід”

Та багато інших.

Послуги GTS

Заручаюсь підтримкою агентства в розробці й просуванні сайту, варто розуміти, що означають такі послуги. Так, кінцевим результатом розробки інтернет-ресурсів компанією GTS може бути:
1. Лейдинг (інформаційна сторінка про бренд для захоплення цільової аудиторії. Як право, використовується з маркетинговою метою).
2. Сайт-візитка (чудовий варіант для комунікації з бізнес-партнерами, платформа подає коротку вичерпну інформацію про підприємство, його послуги та контакти).
3. Корпоративний сайт (платформа містить більше інформації про компанію та її послуги, аніж сайт-візитка, дає можливість зворотного зв’язку з потенційними клієнтами та бізнес-партнерами).
4. Каталог (такі сайти надають клієнтам вичерпну інформацію про товари та послуги, мають зазвичай презентаційний характер, адже не передбачають продаж через інтернет-платформу).
5. Онлайн-магазин (можуть бути створені на WordPress, Opencart або Laravel, легко підлаштовуються під різні платіжні системи та системи розсилок, автоматично змінюють функціонал у випадку знижок, акцій чи розпродажу, мають зручну навігацію, надають дозвіл користувачам створювати особисті кабінети для керування покупками.

Що стосується просування сайтів, то агентство GTS працює над SEO-оптимізацією як на етапі розробки, так і під час аудиту чи обслуговування платформ. До того ж, компанія займається розробкою контекстної реклами. Детальніше про послуги агентства можна дізнатися на сайті gts-agency.com.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.