Новини

Потепліє, але трохи засніжить: погода на Буковині до кінця тижня

У середу, першого лютого, на Буковині буде доволі тепло як для початку лютого – до +5 градусів.

Таку погоду обіцяє сайт Sinoptik, пише molbuk.ua

Разом із тим, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці очікується сніг, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів.

У четвер, 2 лютого, – від 0 до +4 градусів. Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься до кінця дня. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути.

У п’ятницю, 3 лютого, від 0 до +2 градусів. Ввечері на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Дрібний сніг йтиме майже весь день. Вранці він досягне найбільшої сили, у другій половині дня послабшає, а ближче до вечора закінчиться.

На вихідні ж похолоднішає. Зокрема, у суботу, 4 лютого, буде від -1 до -3 градусів. А в неділю – від -3 до -5 градусів морозу.

За повідомленням Укргідрометцентру, завтра, 1 лютого, буде хмарно. Часом невеликий сніг, вдень місцями з дощем, на Закарпатті помірні опади, лише у південній частині без істотних опадів.

На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний та західний, 5-10 м/с, на заході країни місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, в південній частині та на Закарпатті 1-6° тепла. В Карпатах помірний сніг, температура вночі та вдень 4-9° морозу.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.