Новини

Знову потепліє, та ненадовго: погода на Буковині наступного тижня

З наступного тижня на Буковині трохи потепіліє і повернуться “плюси”.

Таку погоду обіцяє сайт Sinoptik, пише molbuk.ua

Зокрема, у понеділок, 30 січня, буде від -3 до +2 градусів. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ввечері, можливо, пройде дрібний сніг.

У вівторок, 31 січня, від +1 до +2 градусів. До вечора хмари, що панували в небі весь день, заберуться геть. Уночі та вранці йтиме дрібний сніг, після обіду очікується дрібний дощ зі снігом. Увечері опади припиняться.

У середу, першого лютого, – до +4 градусів. Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Вранці піде дрібний сніг. У другій половині дня опадів не передбачається.

А у четвер ще тепліше – до +5 градусів. Без опадів.

У п’ятницю, 3 лютого, похолоднішає до 0 градусів. Нічний дрібний сніг припиниться ще до ранку. Вдень розпочнеться знову, проте він повинен закінчитися до приходу вечора.

У суботу вже обіцяють від -2 до -4 градусів. Дрібний сніг йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

В Укргідрометцентрі прогнозують завтра у південно-східній частині місцями невеликий мокрий сніг та дощ, ожеледь, вдень в західних та більшості північних областей невеликий мокрий сніг. На решті території – без істотних опадів.

На дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях вдень місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5°, у північних і центральних областях 3-8° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла; в Карпатах впродовж доби 5-10° морозу.

30-го січня атмосферний фронт із північного заходу Європи зумовить сніг та мокрий сніг у західних областях, ближче до вечора опади підсунуться до Житомирщини, Київщини, Чернігівщини.

Також мокрий сніг або й дощ (невеликі) очікуються завтра в Криму, на Запоріжжі, Донеччині та Луганщині.

Решта території України належатиме сухій повітряній масі.

“І ще особливість – у понеділок на заході та півночі України передбачається сильніший вітер, часом пориви до 15-20 метрів за секунду. Обережно!

Температура повітря в більшості областей України поки що особливо не міняється – вночі невеликий, максимум помірний, мороз, вдень від 2 морозу до 2 тепла”, – пише синоптикиня Наталка Діденко.

“Сонця, звичайно, хочеться, проте зими попереду ще вистачатиме. З 4-го лютого, ближче до наступних вихідних, нам атмосфера обіцяє класичну зиму – сніг та вирАзніший мороз”, – додає Діденко.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.