Новини

Водоліям – зміни на любовному фронті, а Тельцям – можливість втілити у життя давню мрію: Гороскоп на 7 квітня

Настане незвичайна середа – 7 квітня та у 25 місячний день буде одне з ключових православних свят – Благовіщення Пресвятої Богородиці. У свято позитив світить знакам Зодіаку Телець та Терези.

Чоловікам-Тельцям гороскоп на 7 квітня 2021 року спрогнозував можливість втілити у життя давню мрію, а Терезам – вигідну покупку, повідомляє Главред.

Водоліям обіцяють зміни на любовному фронті, а Близнюків та Стрільців попередили, що через зустріч життя може наповнитися неприємностями.

Як прожити святковий день представникам стихії вода

Астропрогноз для Скорпіона (з 24 жовтня до 22 листопада)

Любовні стосунки будуть гармонійні. Готуйтеся – скоро можливий віраж долі. Постарайтеся розслабитися й насолодитися маленькими приємностями.

Гороскоп для Риб (з 19 лютого до 20 березня)

Можливо, вам захочеться звільнитися від якихось “кайданів” – постарайтеся не наробити дурниць. Іноді краще просто залишитися наодинці з собою. Постарайтеся зміцнити здоров’я – не завадять відпочинок й процедури.

Астропрогноз для Рака (з 22 червня до 22 липня)

Основну увагу доведеться віддати робочим справам. Відмовтеся від перенапруги. Після обіду постарайтеся зануритися в атмосферу спокою.

Як прожити святковий день представникам стихії земля

Астропрогноз для Діви (з 23 серпня до 23 вересня)

Поки не вдасться зробити щось таке, що допоможе серйозно виділитися з натовпу. Не варто даремно витрачати сили. Краще зайнятися розпочатими справами, а задуми реалізувати трохи пізніше.

Гороскоп на завтра для Козерога (з 22 грудня до 20 січня)

Можливо, не вдасться виділиться з натовпу завдяки праці. Поки не варто витрачати багато зусиль – ви можете даремно викластися.

Астропрогноз для Тельця (з 21 квітня до 20 травня)

Жінки можуть перевтомитися й зірватися. Ви можете бути незадоволені собою й піти у печаль. Дихальні шляхи мають бути у центрі уваги. Чоловікам протипоказана зайва грубість й напористість. Якщо ви будете дуже активні – отримаєте нових симпатиків.

Як прожити святковий день представникам стихії повітря

Гороскоп на завтра для Близнюків (з 21 травня до 21 червня)

Стосунки з близькими й колегами можуть зіпсуватися. Буде знижуватися рівень життєвої енергії. Плоть може піддатися спокусам.

Астропрогноз для Терезів (з 24 вересня до 23 жовтня)

Якщо є шанс укласти угоду – знайте, що вона може виявитися перспективною. Ви можете щось вигідно купити. Завдяки зустрічі життя може наповнитися радістю.

Астропрогноз для Водоліїв (з 21 січня до 18 лютого)

У справах можна прислухатися до внутрішнього голосу. Можна проявляти активність у діловій сфері – є шанс поповнити бюджет завдяки зустрічам і переговорам. Велика ймовірність того, що особисте життя чоловіків зміниться.

Як прожити святковий день представникам стихії вогонь

Гороскоп на завтра для Стрільця (з 23 листопада до 21 грудня)

Варто запам’ятати сон – він може попередити про події, які відбудуться протягом місяця. Через любовні зустрічі життя може наповнитися неприємностями. Марнославство може зіграти з вами злий жарт.

Астропрогноз для Овна (з 21 березня до 20 квітня)

Плани, які ви вже вибудували, можуть змінитися. Можливо, вам доведеться взяти на свої плечі ще якийсь вантаж. Якщо потрібна допомога – доєднуйте близьких людей.

Астропрогноз для Лева (з 23 липня до 22 серпня)

У вас стане трохи більше життєвої енергії. Через вчинок близької людини і погану новину ваша ділова активність може знизитися.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.