Новини

Де можна вигідно придбати побутову техніку та електроніку?*

Без електроніки та побутової техніки годі й уявити життя сучасної людини. Смартфони, планшети, комп’ютери, праски, пилососи, фени для волосся, пральні машини, електричні чайники та ряд інших пристроїв – далеко не все, чим ми послуговуємося щодня. Безперечно, ці пристрої та девайси значно спрощують побут. Тож і не дивно, що організовуючи свій спосіб життя та облаштовуючи оселю, ми довго шукаємо, де можна придбати все й одразу. Зараз онлайн-замовлення істотно перевищують покупки в реальних маркетах, однак часом вартість доставки майже дорівнює ціні товару. Аби не переплачувати за транспортування, можна закуповувати всі необхідні речі на великих платформах, які мають свої точки видачі у більшості великих міст України. Наприклад, інтернет магазин Фокстрот в Одесі має відділення в кількох різних кутках міста, що дуже зручно для клієнтів. Але це й де дивно, адже на сайті такого гіганта є тисячі найменуваннь товарів.

Топ-5 найбільш популярних категорій інтернет-магазину “Фокстрот”

Мабуть, на кожній платформі є свої лідери продажу. Серед безлічі категорій на “Фокстрот” є ті, на яких щодня здійснюють покупки сотні клієнтів.
1. Смартфони та мобільні телефони. У цьому розділі можна знайти гаджет на будь-який бюджет. Кожна позиція має детальний опис з усіма технічними характеристиками. Що стосується брендів, то на “Фокстрот” можна придбати як і дешевші смартфони від Oppo чи Huawei, так і останні моделі iPhone чи Samsung.
2. Кухонна техніка. Товари цієї категорії завжди знайдуть свого покупця, адже вона увібрала в себе прилади, які дуже допомагають у побуті, зокрема, в приготуванні їжі. Насамперед це мультиварки, блендери, кухонні комбайни, електропечі, грилі, кавоварки, електрочайники, а також велика техніка, яка може бути й вбудованою, – холодильники, посудомийні машини, витяжки, плити, варильні поверхні, духовки тощо.
3. Техніка для дому. Звісно, до цієї категорії можна віднести абсолютно все обладнання, але, як правило, лідерами продажу розділу є пральні машини, праски, пилососи, кліматична техніка, обігрівачі, фени для волосся та швейні машинки. Популярність таких девайсів зумовлена тим, що вони здатні виконувати роботу без значних людських зусиль, деякими із них можна керувати з допомогою системи “розумний будинок”.
4. Ноутбуки. За останні кілька місяців затребуваність такої електроніки зросла в кілька разів. Це зумовлено насамперед тим, що пристрій може працювати без підключення до електромережі, тим паче найновіші моделі забезпечують безперебійну 10-годинну автономну роботу.
5. Посуд. Хоч на перший погляд ця категорія не така й важлива, без каструль і тарілок не обійтися в жодному домі. Сучасні кухонні аксесуари – лопатки, обробні дошки, ємності для зберігання, підставки під гаряче і навіть контейнери – особливо вдало доповнюють інтер’єр приміщення.

Чому замовляти на “Фокстрот” вигідно?

Кожен магазин, а тим паче такий гігант, як “Фокстрот”, обов’язково повинен мати низку переваг, яка приваблює клієнтів і завдяки яким компанії справді довіряють. Так, цей інтернет-магазин доданий у закладки користувачів через:
Постійні акції, розпродажі та знижки. Щодня на сайті можна вигідно придбати техніку чи аксесуари на 5-60% дешевше, як зазвичай.

Товари мають офіційну гарантію.

Оплачуючи онлайн, клієнт отримує кешбек.

Купувати можна в кредит або на виплат.

Швидка доставка. Відправлення товари в точки видачі або кур’єрські служби відбувається протягом одного-трьох днів.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.