Новини

Промислова підлога: якою вона має бути та де замовити матеріал?*

Кожне приміщення – маленька фортеця. І якщо на перший погляд його основа – довершений інтер’єр, то насправді – це лише візуалізація. Опорою будь-якої кімнати, офісу, магазину чи навіть парковки є надійна підлога. Звісно, сьогодні цей елементи максимально відповідає стилю та концепції архітектурного та дизайнерського проєкту, але від його якості залежать експлуатаційні характеристики самої будівлі. У житловому будинку з матеріалами покриття підлоги можна експериментувати, адже варіантів безліч – і паркет, і ламінат, і лінолеум, і плитка, і натуральна дошка, і мармур, а от у комерційних приміщеннях краще довіритися стандартам і обирати перевірені пропозиції. Якою ж повинна бути промислова підлога, ми попробували розібратися у матеріалі.

Що це таке?

Промислова підлога – тип поверхні, який використовують для покриття в технічних та виробничих приміщеннях. Загалом це спеціальний полімерний настил, який укладають на бетонну основу. Найчастіше його використовують на заводах та великих підприємствах, у супермаркетах і гіпермаркетах, на підземних паркінгах та в комерційних установах. Характеризується промислова підлога:
• Зносостійкістю
• Довговічністю
• Стійкістю до навантажень, зокрема, механічних
• Адаптацією до будь-яких умов. Її можна застосовувати навіть у лужних і кислотних приміщеннях
• Витривалістю до температурних перепадів та вологості.

Різновиди промислової підлоги

Світ постійно розвивається і на ринку обов’язково з’являються все нові пропозиції. Промислова підлога – не виняток. На сьогодні найбільш популярними є три види такої поверхні:
1. Бетонна. Її основні характеристики – міцність, практичність, універсальність та тривалий термін експлуатації.
2. Полімерна. Така підлога зносостійка, просто у догляді та максимально стійка до зовнішніх чинників.
3. Епоксидна. Цей вид – не лише витримує будь-які хімічні та механічні впливи, а й додає приміщенню особливого стилю та вигляду.

Де замовити промислову підлогу?

Однак поспіхом обирати промислову підлогу – не найкраще рішення. Часто бажаний матеріал не підходить до особливостей будівлі. Тож, аби вибір був вдалим, краще звернутися за професійною консультацією, зокрема до компанії Stoffmark. Фахівці виїдуть на об’єкт розроблять індивідуальний проєкт та план укладання підлоги, підберуть оптимальний тип, а потім здійснять усі виробничі етапи:
• Удосконалять наявну бетонну поверхню, позбудуться дефектів на ній (якщо вони є)
• Пошліфують та очистять базовий настил
• Укладуть суміш промислової підлоги – бетону, полімерну або епоксидну
Важливо, промислова підлога від компанії Stoffmark має всі талони якості, відповідає європейським стандартам і вимогам, має сертифікат відповідності ISO 9001, а гарантійний термін її використання становить 15 років.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.