Новини

Двері міжкімнатні українського виробництва*

Щоб вибрати якісні міжкімнатні двері та знайти ті, які відповідають вашим очікуванням, важливо уважно вивчити пропозиції ринку. І розпочати, мабуть, варто з конструкцій вітчизняного виробника “TERMINUS” (Україна). Він має великий вибір дверей на будь-який смак, а також встановив помірні цінники на продукцію, завдяки чому його вона доступна для широкого кола споживачів.

Сотні моделей даного бренду на різний бюджет можна знайти на торговому майданчику “Буд Дім” – https://www.stroy-dom.kiev.ua/dveri/mezhkomnatnye-dveri/manufacturer/terminus. У виробництві дверей задіяна сировина преміум якості, безпечні лаки та надійні комплектуючі. Саме тому товари відрізняються екологічністю та безпекою. Серед інших особливостей представлених колекцій виділяють:
красивий відтінок та текстура

Вписуються в різні стилі інтер’єру – стійкість до зовнішніх впливів

тривалий період служби (не менше 25 років)

Нескладний догляд за поверхнею.

На сайті “Буд Дім” є глухі моделі зі склом, одностулкові та двостулкові двері. Також клієнти можуть вибрати будь-який тип розорювання – розсувний, розстібний, складний. Завдяки тому, що асортимент компанії досить великий, придбати ідеальне полотно зможе кожен. Вироби мають стандартні параметри, але якщо вам потрібна конструкція з нестандартним розмірами, то фахівці виконають замовлення за вашими індивідуальними вимірами.

Вигідна покупка міжкімнатних дверей у “Буд Дім”

Як один з провідних постачальників, компанія прагне пропонувати преміальну продукцію, найкращі ціни на ринку, швидкі терміни виконання замовлень і неперевершений сервіс. Магазин дуже серйозно ставиться до обслуговування клієнтів і має добре навчену та віддану своїй справі команду, яка допомагає покупцям на всіх етапах співпраці до вручення товару. Щоб забезпечити замовникам душевний спокій на довгі роки, всі позиції каталогу супроводжуються гарантією від виробника.

Окрім міжкімнатних дверей в інтернет-магазині можна замовити фурнітуру, різноманітні покриття для підлоги, аксесуари для підлоги, декор для стелі та багато іншого. Усі поставки йдуть безпосередньо з фабрик, тому ціна на матеріали є прийнятною. Це дає можливість купити їх у будь-якому обсязі – оптом чи в роздріб. Оптовики можуть взяти участь у програмі бонусів. Доставка здійснюється по всій території України у оперативні терміни.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.