Новини

Павло Глоба назвав головних везунчиків квітня по знаку Зодіаку

Відомі астрологи Павло і Тамара Глоба розповіли, які знаки Зодіаку зможуть докорінно змінити життя на краще у квітні 2021 року. Для цих везунчиків весна стане початком нової сторінки — більш успішною і повною цікавих подій.

У першу чергу, впевнені експерти, удача чекає представників стихії Землі, інформує Ukr.Media.

Рак

Раки у квітні — 2021 стануть справжніми фаворитами зірок. Будь-які підприємства будуть перспективними, якщо представники цього астрологічного символу переможуть лінь.

Мрії повністю поміняти життєвий уклад мають великі шанси збутися. Навесні слід замислитися про нову роботу або наполягти на підвищенні на посаді — ви це заслужили!

Павло і Тамара Глоба також радять придивитися до оточуючих: хтось із них може виявитися вашою долею, а когось необхідно якомога швидше виключити зі сфери довіри.

Лев

Левам категорично заборонено у квітні діяти зопалу. Кожне рішення має бути виваженим, інакше не минути біди. Якщо ви проявите розміреність і усвідомленість, то зможете вирішити багато проблеми.

Надихнутися на нові подвиги допоможуть спогади про колишні перемоги. Важливо проаналізувати події минулого і не повторити помилок, тоді результат буде найкращим. Якщо у вас є таємна і давня мрія — пора перейти до її втілення, час зараз найсприятливіший.

Козоріг

Козероги цієї весни розквітнуть. Зірки подарують їм багато радості — одинаки знайдуть супутників життя, а амбітні кар’єристи доб’ються довгоочікуваного визнання в професії.

Приділіть увагу своїй роботі і не втрачайте шансів проявити себе. Дрібниці, які ставали перешкодою на шляху до мети, будуть усунені легко, тому не зайвим буде згадати про призупинені проєкти і доопрацювати їх.

Також Тамара Глоба попередила про несподіваний подарунок від близької людини, який може перевернути все життя.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.