Новини

Зеленський, Дуда та Науседа підписали спільну декларацію президентів Люблінського трикутника

Президенти України, Литви та Польщі у Львові підписали спільну декларацію президентів Люблінського трикутника.

Про це повідомляє в середу, 11 січня, канцелярія польського президента у Twitter за підсумками зустрічі у Львові Володимира Зеленського, Анджея Дуди та Гітанаса Науседи.

“Президенти Польщі, Литви та України сьогодні у Львові підписали спільну декларацію президентів Люблінського трикутника”, – йдеться у повідомленні.

Prezydenci Polski @AndrzejDuda, Litwy @GitanasNauseda, Ukrainy @ZelenskyyUa. Dziś we Lwowie została podpisana Wspólna Deklaracja Prezydentów Trójkąta Lubelskiego.
🇵🇱🇱🇹🇺🇦 pic.twitter.com/c9k8V0QI7C— Kancelaria Prezydenta (@prezydentpl) January 11, 2023

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 11 січня прибув до Львова. Свій візит він розпочав із участі у церемонії вшанування пам’яті українських захисників. Після цього зібрав нараду.

Також 11 січня до Києва з робочим візитом приїхали мери чотирьох європейських столиць – Варшави, Праги, Будапешта та Братислави.

22 грудня Володимир Зеленський приїхав до США, де зустрівся із президентом Джо Байденом та виступив у Конгресі. Про поїздку знала лише невелика група представників Білого дому та інших високопосадовців адміністрації.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.