Новини

“Не зупинив навіть постріл”: на Буковині прикордонники виявили контрабанди на 220 тисяч

У Чернівецькій області охоронці кордону виявили групу пачкарів, що намагалася переправити кілька тисяч пачок тютюну через українсько-румунський кордон.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Цієї ночі, в ході реалізації випереджувальної інформації від оперативних співробітників Чернівецького прикордонного загону прикордонним нарядом відділу “Селятин” виявлено п’ятьох невідомих осіб з пакунками за спиною. Правопорушників було викрито під час спроби подолати інженерні споруди на одній з важко доступних гірських ділянок кордону з Румунією.

З появою військовослужбовців чоловіки покинули свої ноші та вдалися до втечі. Не зупинив контрабандистів й попереджувальний постріл.

Після перевірки прилеглої до кордону місцевості, прикордонники виявили десять пакунків обгорнутих чорною плівкою. В результаті проведених заходів вилучено майже 5 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку України. За попередньою оцінкою вартість вилученого тютюну склала понад 220 тисяч гривень.

За даним фактом прикордонники направили повідомлення співробітникам Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 ККУ “Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.