Новини

Машина не нова, але свої функції виконує відмінно: рятувальники з Буковини отримали пожежний автомобіль від Польщі

Рятувальники з Буковини отримали пожежний автомобіль від Польщі.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Пожежний автомобіль від партнерів із Польщі отримала Глибоцька громада. Спеціальну техніку передали завдяки сприянню президента OSP Лодзько-Східного повіту Польщі Даріуша Кшевінського, депутата обласної ради Ярослава Бартоша та начальника головного управління ДСНС в Чернівецькій області Сергія Михайлюка.

Як розповів Ярослав Бартош, машина не нова, але свої функції виконує відмінно. Запас води, який може перевозити переданий пожежний автомобіль становить 6 тонн. Такого об’єму на сьогодні не здатна транспортувати жодна автівка в області. Машина справна та повністю готова до використання.

“Співпраця із польськими колегами щодо передачі пожежних автомобілів відбувається через Державну службу з надзвичайних ситуацій. Після реєстрації ця машина буде безкоштовно передана у безстрокове користування Глибоцькій громаді. Її голова Григорій Ванзуряк активно долучився до організаційного процесу”, – зазначив Ярослав Бартош.

Депутат уже понад 13 років співпрацює з польськими партнерами у цьому напрямку. За цей період буковинським вогнеборцям передали 16 пожежних автомобілів. Наступну машину очікують уже перед Великоднем.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.