Новини

«Той, що переміг пекло»: важкопоранений захисник із Буковини, якому збирали кошти на лікування, потроху одужує

Захисник із Буковини Сергій Дорош, який був важко поранений у бою і для якого збирали кошти на лікування, потроху одужує.

Про це на своїй фб-сторінці повідомив депутат Мамаївської сільради Роман Рудик, пише molbuk.ua

Поранення було дуже складним, боєць лежав у комі, а пізніше мучився від болю.

“Про нього можна сказати “той, що переміг пекло”. Ці слова про чудову людину, класного друга, одного з кращих жителів селища Лужани та всієї Мамаївської територіальної громади, військовослужбовця Збройних сил України Сергія Дороша.

Наш Герой зустрів той страшний день 24 лютого у лавах ЗСУ… З перших днів брав участь у жорстоких боях. Під час одного з таких дістав дуже важке поранення. Спочатку була кома, а потім місяці жахливого болю, боротьби, молитви, справжнього кохання та братерської любові.

Кохання – це любляча дружина Катюша, яка увесь час була поряд із Сергієм і допомагала йому пережити всі жахіття. Проїхала з ним шлях Харків-Київ -Львів- Мукачево”, – написав Роман Рудик.

Також у лавах ЗСУ служить брат захисника, Юрій Дорош.

“Брат – це не просто чотири літери! У цьому слові багато розуміння, любові і турботи, що вистачить на все життя. Це все про рідного брата – Юрія Дороша. Він також воює на фронті. З часу поранення брата Юрчик з подвійною силою б’є ворогів за себе і за Сергія, зазнаючи контузій, осколкових поранень…. Хлопці – сироти так звикли: брат за брата, інакше бути не може”, – зауважив Роман Рудик.

Пораненому бійцеві допомагало багато небайдужих людей, відтак зараз йому значно краще.

“У ці Різдвяні, благословенні дні прийшла гарна новина. Наш Сергій поволі одужує. Рани гояться. Може сидіти в кріслі… Лише міцна віра, неабияка сила волі, любов та жертовність допомогла нашому Сергійкові…” – додав Роман Рудик.

Раніше повідомлялося, що захисник із Буковини Сергій Дорош отримав у бою важке поранення і потребує допомоги на лікування.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.