Новини

Кредит від приватної особи без поручителя і довідки про доходи*

На відміну від банку приватні фінансові структури не висувають такі жорсткі вимоги до своїх клієнтів. Особливо це стосується заставного кредитування. Кредит від приватної особи в Україні отримати сьогодні не складає труднощів, навіть якщо у Вас є будь-які проблеми з погашенням позик в минулому чи немає офіційного працевлаштування. Головне в цій ситуації – не кидатися на красномовні оголошення про кредити під 0% і мислити тверезо. Власники нерухомості та автомобілів в Україні можуть оформити кредит від приватної особи під заставу, звернувшись в фінансову компанію “Банкнота”, яка пропонує досить вигідні умови співпраці і гарантує абсолютну прозорість угоди.

Кредит від приватної особи під заставу в Україні

Застава (нерухомість або авто) являється своєрідною страховкою для приватних кредиторів, тому вони можуть запропонувати кращі умови для позичальника. Основні переваги таких кредитів:

– Знижена відсоткова ставка (на 30-60% річних);

– Велика сума кредиту (так як розмір позики залежить від ціни застави);

– Відсутність бюрократії.

Найбільшу проблему на ринку кредитування в Україні створюють мікрокредитні організації та інші, які видають швидкі позики (в тому числі під заставу техніки та золота). Справа в тому, що ставки під 0-0,01% вже через кілька днів перетворюються в 30-50% на місяць, а це компанії ретельно приховують в своїх договорах, заганяючи позичальника в серйозну боргову яму. Якщо Ви хочете отримати кредит від приватної особи, краще звернутися в надійну компанію, де працюють кваліфіковані фахівці, а в договорах відсутні підводні камені.

Кредит від приватної особи в “Банкнота”

“Банкнота” – кредитор, перевірений роками, який уклав не одну тисячу угод за 7 років роботи і безперервного розвитку. Бюджет компанії – це інвестиції приватних кредиторів з України та інших країн Європи, що зацікавлені в 100% легальності співпраці і взаємовигідних відносинах з клієнтами. Банкнота приймає рішення про видачу кредиту всього за кілька хвилин і схвалює 99% всіх заявок.

Умови “Банкнота”:

– Кредит під заставу нерухомості або автомобіля;

– Відсоткова ставка – від 1,5% на місяць;

– Сума кредиту – 80% від вартості застави (до 15 000 000 гривень);

– Термін погашення позики – до 60 місяців.

Головні переваги “Банкнота”

– Фіксована відсоткова ставка;

– Мінімальний перелік документів (паспорт, ІПН, правовстановлюючі документи);

– Не потрібна довідка про доходи;

– Кредитна історія не має значення;

– Видача кредиту готівкою за 24 години;

– Безкоштовна консультація юриста;

– Безкоштовна оцінка застави;

– Немає штрафів, додаткових комісій.

Як швидко отримати кредит від приватної особи?

Вам потрібен кредит від приватної особи без посередників і зайвої бюрократії? Залиште заявку на офіційному сайті “Банкнота” або зателефонуйте менеджеру компанії за телефонами: + 38-067-930-99-99 або + 38-063-930-99-99. Європейський рівень кредитування, доступний кожному українцю – це “Банкнота”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.