Новини

У селі на Буковині пʼяний водій намагався підкупити поліцейських

У селі Волока Чернівецького району поліцейські затримали буковинця за спробу підкупу правоохоронців. Водій вчора намагався уникнути відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Патрулюючи територію обслуговування, співробітники групи реагування відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції помітили автомобіль, водій якого під час руху порушив Правила дорожнього руху. Правоохоронці зупинили транспортний засіб “ВАЗ-21099” для перевірки документів кермувальника.

Під час спілкування поліцейські помітили у чоловіка ознаки сп’яніння та запропонували йому пройти освідування за допомогою алкотестера.

Щоб уникнути адміністративної відповідальності, 34-річний буковинець запропонував працівникам поліції неправомірну винагороду. Правоохоронці відмовилися від коштів та викликали на місце події слідчо-оперативну групу для фіксування протиправні дії порушника, який поклав гроші у службовий автомобіля поліцейських.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.