Новини

У Чернівецькій ОВА представили нового керівника Дністровського району: які завдання йому «нарізали»

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк представив громаді нового голову Дністровської районної державної адміністрації Віталія Якубенка.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОВА, пише molbuk.ua

Відповідне розпорядження №337/2022-рп про його призначення на посаду Президент підписав 30 грудня 2022 року.

“Щиро вітаю з призначенням. Бажаю вдало та ефективно попрацювати на користь Дністровського району та всієї Буковини”, – сказав Руслан Запаранюк.

Зазначається, що перед новим очільником РДА стоїть низка важливих завдань. Зокрема, допомога вимушеним переселенцям, сприяння релокованому бізнесу, розвиток індустріальних парків, чітка взаємодія з правоохоронними органами та прикордонниками району тощо.

Довідка

Віталій Якубенко народився в 1979 році в селі Перківці, що на Кельменеччині. Має повну вищу освіту, закінчив Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича за спеціальністю – “Фінанси і кредит” та вищий навчальний заклад “Університет економіки та права “КРОК” за спеціальністю “Правознавство”.

З 2018 року був директором ТОВ “Аеро Ресторантс”, м. Бориспіль Київської області, раніше працював у фінансовій сфері м. Київ.

Раніше повідомлялося, що 27 грудня Кабмін погодив на посаду нового голови Дністровської РДА кандидатуру Віталія Якубенка.

Тоді вийшов курйоз: із призначенням на посаду почали вітати іншого Віталія Якубенка – директора фірми “Санітарія”.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.