Новини

Металопрокат компанії Leart*

Чи звертаєте ви увагу на якість витратних матеріалів під час виконання будівничих робіт? Звісно, якщо б це були якість не надто важливі завдання, то характеристиками комплектуючих можна знехтувати. Але коли йдеться про основні етапи – заливання фундаменту та стяжки, монтування колон чи перекладання поверхів, то без надійної арматури, сталевих балок та листів не обійтися. Чим кращими вони будуть, тим надійнішою буде виконана робота. В Україні вже п’ятий рік одним із лідерів на ринку металопрокату є ТОВ “Леарт” https://leart.com.ua/. Що це за компанія і які товари реалізовує – далі.

Leart – це команда молодих фахівців, що спеціалізуються на реалізації металу в Україні. Засновано компанію в 2018 років, і за відносно невеликий проміжок часу вона стала одним із лідерів на вітчизняному ринку металопрокату з чи не найширшим асортиментом продукції. Щоб забезпечувати клієнтів лише перевіреними та дійсно надійними матеріалами, Leart заключила партнерство з Дніпропетровським трубним заводом, Дніпроспецсталлю, групами компаній “Метінвест” та “Інтерпайп”. Продукція підприємства відповідає всім європейським стандартам і вимогам, що підтверджено спеціальними документами та результатами досліджень.

Пропозиції та послуги

Компанія Leart пропонує широкий асортимент товарів – листовий, трубний і сортовий прокат із чорного, нержавіючого й кольорового металів. Зокрема:
Арматуру (з вуглецевої або легованої сталі)

Труби (безшовні, профільні, електрозварювальні)

Квадрати

Кутики

Швелер

Катанку (сталевий дріт)

Листи

Смуги

Балки

Круги.

Крім того, компанія Leart надає послуги з доставки матеріалів Україною фурами або довгомірами, а також малогабаритними машинами вантажопідйомністю від трьох до двадцяти двох тон, відповідального зберігання металопрофілю і нарізання металопрокату стрічкопилом в Дніпрі. Остання послуга дуже потрібна людям, які здійснюють цивільне і промислове будівництво, виконують оздоблювальні й покрівельні роботи, виготовляють метизну продукцію (цвяхи, гайки, болти, дорожні знаки тощо), виконують монтаж огорож, трубопроводів, систем водовідведення та вентиляції. Вартість такої роботи буде залежати від обсягу, типу та профілю металопрокату, вибраної технології нарізання, вказаних термінів та необхідності доставки матеріалів на об’єкт.

Переваги металопрокату від Leart

Якщо ви мешкаєте в Дніпрі або області, то шукати іншого продавця, аніж Leart, не варто. Адже металопрокат компанії має низку істотних переваг:

Доступна ціна.

Висока міцність матеріалів.

Стійкість до корозії.

Широченний асортимент.

Комфортне транспортування і зберігання.

Витривалість (стійкість до навантаження).

Довговічність.

До того ж, Leart пропонує товари різної товщини, розміру та об’єму. Якщо ж необхідних вам габаритів не буде в наявності, то за годину-другу вам швидко поріжуть метал відповідно до замірів.

Оптовим покупцям співпрацювати із Leart зручно й тому, що купувати матеріали тут вони зможуть за дилерською ціною, яка значно нижча за ринкову.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.