Новини

«Завжди мріяла це зробити»: співачка з Чернівців похвалилася «Оскаром» – фото

Українська співачка з Чернівців Аліна Гросу, яка вирушила впокорювати Лос-Анжелес, опублікувала відео з Оскаром.

За останній рік у житті Аліни Гросу, як і багатьох українців, відбулося чимало змін. Відразу ж після початку війни співачка призупинила свою діяльність і переїхала до батьків Чернівці.

Так само з’явилися чутки, що артистка вийшла заміж за російського актора Романа Полянського (про це натякнув близький друг родини Павло Зібров), проте через кілька місяців стало відомо, що Полянський повернувся до Росії. А нещодавно співачка приголомшила новиною та повідомила, що переїхала до США.

У її мікроблозі вже з’явилося кілька постів, де вона докладно розповідає про своє нове життя в Лос-Анжелесі, а також відео-вітання з Різдвом та кадри зі справжнім Оскаром.

Так, у мікроблозі Гросу з’явився ролик, де вона позує в ефектному образі з яскраво-рожевою леопардовою сукнею, що облягає фігуру, косуху та рокерські чоботи. Особливу увагу привертає зачіска – дві коси та трендовий макіяж з білою тушшю на віях.

“Тримаю в руках справжній Оскар 🏆 Не мій))) але все ж таки завжди мріяла це зробити. І мрії змінюються.. Тепер я розумію, що найбільша нагорода у світі – це не фігурки, а живі та здорові близькі, рідні, кохані, їхнє щастя, їхнє світле майбутнє та чисте, блакитне, світле небо над головою 🙏🏻”, – написала Аліна і поцікавилася у своїх шанувальників, як змінилися їхні мрії цього року.

У Мережі відразу відреагували. Багато хто написав, що найголовніша мрія сьогодні – це Перемога України.

Раніше Гросу розповіла, як познайомилася під час відвідин маркету в Лос-Анджелесі (США) з популярними американськими музикантами.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.