Новини

Тимчасовий целібат: Джеджула відмовився від сексу

Відомий український телеведучий Андрій Джеджула оголосив про рішення тимчасово відмовитися від сексу. Шоумен, який трохи більше як місяць тому знову став татом, зізнався, що до добровільного целібату його підштовхнули обставини.

Про це Джеджула написав у своєму Instagram.

Чоловік зізнався, що прийшов до цього несвідомо і ймовірно через сварки з дружиною, які відбувались на всю країну. До Великодня він не займається сексом, хоча на початку йому було складно, оскільки любить інтимні задоволення і ніколи би не зміг повністю від цього відмовитись.

“Спочатку тебе долають думки, бажання, концентрація слабшає! Як і в питаннях позбавлення від звичок, є кризовий термін, після проходженню якого ти перестаєш бути заручником потягу! Знаходиш задоволення в інших речах і заняттях! І як показує практика, все у вашому житті підвладне самоконтролю! Все у вас в голові!” – розповів шоумен.

Він додав, що саме у час Великого Посту варто “привести думки до ладу, думати про духовне, усвідомлювати свої наміри, цілі і плани”, а також думати про рідних, творчість, роботу.

Ведучий додав, що такий підхід зміцнює дух та тіло, а секс, на його думку, “як і навичка їзди на велосипеді або вміння плавати, повернеться в будь-який момент, тільки-но ви цього самі захочете”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.