Новини

«Просто жахливо»: в одному з мікрорайонів Чернівців довкола пункту незламності – купи сміття – фото

У Чернівцях у мікрорайоні Гравітон довкола пункту незламності утворилися купи сміття.

На це звернула увагу місцева жителька Любов Анатійчук, пише molbuk.ua

За словами чернівчанки, на цій території вже майже тиждень ніхто не прибирав.

“Шановні мешканці району Гравітон. Зверніть увагу на пункт незламності та на сміттєві баки навколо нього. Це просто жахлива ситуація. Тут не прибирали вже 5 днів”, – звернулася Любов Анатійчук.

“Кожного року на цій площі святкували дітки, світилась ялиночка, а цього року нічого немає, просто купа сміття розкинутого”, – додала Любов Анатійчук.

У коментарях під дописом розгорнулася жвава дискусія.

“Вам не вистачає святкування, поїдьте в Бахмут, там весело”, – запропонували авторці допису.

“Мені не вистачає чистоти. Мої родичі служать і були якраз у Бахмуті. Поясніть причино-наслідковий зв’язок з грязнотою головної площі??? Якщо війна, то треба насмітити так, що валяється все, що завгодно – пляшки, памперси. І не прибирати, поки в Бахмуті не наладиться мир??? Думайте, що пишете!” – відповіла чернівчанка.

“Це місто приречене жити в лайні. Сьогодні зробила зауваження знайомій, котра кинула посеред парковки стакан від кави. У відповідь почула: я за це плачу. Нехай прибирають”, – зауважила одна з дописувачок.

“Чернівці ніколи не жили в смітті і все буде чисто. Пункт незламності має бути оснащений об’ємним сміттєвим баком. А то працівники і жителі всі харчуються, п’ють каву і скидають все в малі сміттєві баки, які часто бувають зламані”, – додала Любов Андрійчук.

“Буде чистота тоді, коли введуть та активно застосовуватимуть до порушників штрафи за викинуте абияк і абиде сміття, встановлять камери на кожному кроці. До наших людей по-іншому не дійде”, – вважає ще одна дописувачка.

У міській інспекції з благоустрою пообіцяли взяти ситуацію до уваги.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.