Новини

«Ти завжди будеш у наших серцях»: після важкої хвороби помер чернівчанин Петро Мироник

Після тривалої та важкої боротьби з онкозахворюванням не стало чернівчанина Петра Мироника.

Про це у соцмережах повідомила його дружина Тетяна Мироник, пише molbuk.ua

“З величезним болем та жалем у серці змушені повідомити, що наш Петрик відійшов у вічність. Після важкої боротьби з раком, який так неочікувано з’явився у його житті, серце його зупинилося сьогодні вночі. Запам’ятайте його таким веселим та усміхненим, як на цих фото. Він просив передати усім друзям та рідним, що любить вас. А ми любимо тебе, наш дорогенький, і ти завжди будеш у наших серцях. Спочивай, мій хороший”, – написала Тетяна Мироник, опублікувавши світлини коханого.

Петро Мироник свого часу працював у відділенні “Нової пошти”. Колеги болісно відреагували на втрату.

“Наш любий Петрику, тільки таким будем тебе пам’ятати – позитивним, веселим, життєрадісним, бо ти таким був. Один із найкращих людей, з ким мені довелося бути знайомою за своє життя….

Вся наша філія у величезній скорботі, бо втратили найкращого колегу та друга, і не тільки, напевно, ми бо за час роботи в ОП у тебе з’явилися величезна кількість друзів та однодумців! Справжній українець, козак. Не вистачить слів щоб висловити свою скорботу😢

Нам всім буде дуже тебе не вистачати… Спочивай з Богом”, – написала директорка регіонального відділення “Нової пошти” Аліна Прокопоє.

Про важку недугу Петра Мироника стало відомо на початку року, за день до повномасштабного вторгнення РФ до України. Тоді його сестра Оксана Філіпчук звернулася до людей з проханням допомогти зібрати необхідну суму на лікування.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.