Новини

Імена меценатів викарбують на стінах будівлі: у Чернівцях закликають долучитися до благодійної справи

У Чернівцях продовжують облаштовувати Малу сцену. Благодійники підтримали ініціативу голови обласної ради Олексія Бойка та керівника установи Івана Бутняка реалізувати цей проєкт за позабюджетні кошти.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Так, сьогодні свої внески у розвиток театрального мистецтва краю зробили обласні обраниці Оксана Філіпова та Лілія Бортич, а також депутати Чернівецької міської ради Сергій Гринюк та Дмитро Білоус.

“Гроші на створення Малої сцени передав і колектив управління податкової служби та представники обласного осередку Асоціації стоматологів України. Нагадаємо, що першим свій внесок у реалізацію проєкту зробив голова обласної ради”, – йдеться у повідомленні.

Олексій Бойко та Іван Бутняк подякували меценатам за підтримку культури у такий важкий час.

“Це лише початок, адже спільними зусиллями можна втілити найкреативніші ідеї”, – зазначають у театрі.

Всіх небайдужих до театрального мистецтва, ініціатори проєкту закликають долучатися до благодійної справи, аби Мала сцена відчинила свої двері перед глядачами якомога швидше.

На знак подяки ім’я кожного доброчинця, або ж назву фірми, яка надала кошти, викарбують на стінах будівлі.

Стати меценатом та покровителем театру, увіковічнивши своє ім’я, може кожен. Аби внести кошти на розвиток Малої сцени, телефонуйте за номерами: 52-26-49, 52-61-70, 52-46-62.
Або ж: 0508422605.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.