Новини

Привертаємо щастя і багатство: 5 речей, які треба встигнути зробити до Нового року

У ніч з 31 грудня на 1 січня ми зустрінемо Новий рік 2023. Здавалося, це просто дата, але вона може мати переломне значення. Адже в цей період дійсно варто загадувати бажання, відпускати старе, думати про нове.

Що треба встигнути зробити до кінця цього року, щоб привернути щастя і удачу у своє життя і у життя своєї родини – читайте нижче в матеріалі Styler.

Зробіть генеральне прибирання оселі і думок

Важливо не лише змести павутиння і поскладати речі на свої місця на полицях, але й навести лад у думках. Подумайте про помилки, які ви допускали протягом року, про негатив, який був у вашій голові. Проаналізуйте все погане і хороше, що з вами траплялося, і постарайтеся знайти першопричини цьому.

Викиньте непотріб

Обов’язково повиносьте з дому сміття, здайте макулатуру. Віддайте на доброчинність дитячі речі, з яких виросли ваші малюки.

Заплануйте список бажань

А краще намалюйте “карту бажань”, в якій зберіть найбажаніше, чого би ви хотіли досягти найближчим часом. А також подумайте про най-найзаповітніше одне бажання, яке ви будете загадувати під бій новорічних курантів.

Віддайте борги

Розрахуйтеся з борговими зобов’язаннями, погасіть кредити за змогою, і віддайте ту “сотню” сусідові врешті-решт.

Потурбуйтеся про близьких

Звісно ж подбайте про подарунки під новорічну ялинку для рідних і близьких. Порадуйте тих, про кого думаєте пам’ятними дрібничками або ж корисними речами. Вам краще знати, чого найбільше хочуть ваші рідні люди.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.