Новини

Холістичний центр STEMMA Wellness – місце здорових, красивих, щасливих людей, або Як отримати пульт керування своїм життям*

У нашому житті все взаємопов’язано. І все, що відбувається навколо нас: проблеми, стреси, війна, негативні емоції, – це все відображаються на нашому здоров’ї. Ми кудись поспішаємо, хочемо стати успішними, встигнути виконати якомога більше завдань… При цьому не помічаємо, як нашими супутниками стають втома, безсоння, негативні емоції і стреси, які лещатами сковують наші м’язи, що аж несила терпіти цей дискомфорт…
Як впоратися з усіма цими негативними впливами, щоб добре почуватися і жити повноцінним життям?

Відповідь на це та інші запитання знають у першому в Чернівцях холістичному центрі STEMMA Wellness, який створено на базі стоматологічного центру STEMMA, що на вул. Руській, 219-Є.

Організм людини – єдине ціле, де все взаємопов’язано

STEMMA – це не тільки про стоматологію. Тут можна комплексно обстежити і оздоровити свій організм. Кваліфіковані фахівці центру вміють гармонійно поєднати піклування про кожен аспект вашого здоров’я і знають все про взаємозв’язок різних органів та систем людського організму.
Унікальність і цінність центру в тому, що тут лікарі застосовують принципи холістичної медицини, яка розглядає організм як єдине ціле, враховуючи причинно-наслідкові зв’язки між органами, духовним та емоційним станом людини. Холістичний підхід фокусується на об’єктивній оцінці стану організму людини загалом, а не на одному чи кількох захворюваннях. Це дає змогу лікувати проблему пацієнта, усуваючи не тільки симптоми, а й причини виникнення захворювань.

Що пропонує STEMMA Wellness?

–До нас звертаються пацієнти і зі стоматологічними проблемами, і ті, кого турбує тільки тіло, – розповідає лікар-ортодонт, лікар-остеопат, гештальт-консультант, засновниця холістичного центру STEMMA Wellness Катерина ФЕСЮК. – Перед початком лікування наші пацієнти, за потреби, проходять комплексну діагностику опорно-рухового апарату з аналізом біомеханіки руху, оцінкою постави, роботи усіх м’язів та визначення функціональності суглобів тіла.

Для пацієнтів із проблемами тіла ми обов’язково проводимо тестування, яке дає зрозуміти, чи впливає на його поставу прикус. Якщо впливає, і ми бачимо, що є якісь проблеми, направляємо його до стоматолога.

Також ми виконуємо діагностику стопи на плантоскопі та оцінку положення стоп. Ми використовуємо методику кінезіотестування для пошуку проблемних ділянок та встановлення причини їх виникнення. Наприклад, показуємо вплив положення нижньої щелепи або стоп на поставу, перекіс тазу чи плечового поясу. А головне – ми навчаємо наших пацієнтів, як змінити такі звички, як жування на один бік чи неправильна хода, які руйнують наше тіло.

З людьми, у яких немає стоматологічних проблем, або вони є, але не впливають на поставу, ми займаємося виключно тілом. Наприклад, для тих, кого турбують проблеми м’язевого дискомфорту, ми розробили протоколи відновлення м’язевого каркасу тіла, в яких поєднуються процедури лікувального масажу, методика для розслаблення глибоко розташованих м’язів опорно-рухового апарату та остеопатії з ефективним тренуванням у залі, що дає змогу працювати над поставою та симетрією тіла.

Тож до послуг відвідувачів холістичного центру STEMMA Wellness: послуги остеопата, який займається із внутрішніми органами, скелетно-м’язевою системою, енергетично. Оздоровчий масаж, масаж обличчя і тейпування, йога за методом Айєнгара, пілатес. Також усі наші спеціалісти володіють методиками орофасціального масажу та вправ, які допомагають виправити положення губ, щелепи та язика.

– Крім того, ми багато займаємося диханням, вчимо пацієнтів правильно дихати, ходити, сидіти, жувати, ковтати, – зазначає Катерина ФЕСЮК. – Це ті речі, про які ми ніколи не задумувалися, бо робимо їх так, як у нас виходить. А так, як би це мало бути насправді, на жаль, треба вчити. Багато уваги приділяємо тому, щоб навчати пацієнтів утримувати результат, якого вони досягли. Зокрема зараз ми почали знімати відеоролики, які після закінчення курсу занять ми надсилаємо пацієнтам, і вони можуть по них навчатися або виконувати вправи далі.
Наше кінцеве завдання – щоб людина, яка звернулася до нас із будь-якими проблемами, після проходження нашого курсу лікування вийшла звідси здоровою, рівною, щасливою і навченою тримати результат далі. Адже робота наших фахівців – це лише 40% успіху. Інші 60% лягають на плечі самого пацієнта.

Про плани на майбутнє

–Найближчим часом хочемо зробити у нашому центрі зону холістичного, психологічного, ментального оздоровлення, куди людина могла би прийти і оздоровитися не тільки тілом, а ще й душею, відпочити, почитати літературу для роздумів, – ділиться Катерина Ігорівна. – З часом запросимо сюди ще й психологів.

Ми вже створили екокуточок, де представлені натуральні зубні пасти, шампуні, те, що максимально приближає людину до природи і до себе. Наша мета – щоб людина вчилася прислухатися до потреб свого організму, щоб вміла повернутися до першоджерел. Бо коли людина народжується, вона це вміє, але в гонитві за світовим прогресом це все губиться.

У STEMMA Wellness вас можуть навчити отримати пульт керування своїм життям, розуміти, що твоє, що не твоє, прислухатися до свого тіла і відчувати гармонію з ним.

Адреса: м.Чернівці, вул. Руська 219-Є
Тел.: 068 144 32 88
099 093 74 43
Instagram: @stemma.wellness
@stemmaclinic

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.