Новини

Починав “хіти” про кохання, а тепер співає про ракети: стало відомо, якого депутата Держдуми засудили в Чернівцях

В п’ятницю, 23 грудня СБУ повідомила, що до 15 років тюрми засуджено депутата держдуми РФ, який голосував за визнання терористичних організацій “Л/ДНР”.

У відомстві заявили, що зібрали беззаперечні докази вини депутата нижньої палати федеральних зборів Росії Дениса Майданова, який сприяв захопленню частини східних регіонів України.

Хто такий Денис Майданов

Денис Майданов – російський музичний виконавець, композитор та продюсер.

Майданов народився у Саратовській області. Його батько – родом із Могилевської області Білорусії, мама – уродженка нинішньої ЛНР.

Всеросійську популярність Денису Майданову у 2015 році принесла прем’єра його пісні “Я піднімаю прапор моєї держави”. Двічі 2016 року співак виступав для російських військових у Сирії.

29 липня 2021 року Майданова було обрано до Держдуми за партійними списками “Єдиної Росії”.

Нещодавно Денис Майданов заспівав “хіт” про російську ядерну ракету “Сармат”. У пісні він вихваляє російську ядерну ракету, погрожуючи запуском по США. Також Майданов додав уривок виступу Володимира Путіна, де він говорить про непотрібність світу без Росії.

Що відомо про засудження Майданова:

В СБУ зазначили, що Майданов 15 лютого 2022 року підтримав постанову щодо звернення до Путіна з проханням визнати “незалежність” окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Крім цього, 22 лютого російський депутат проголосував за ратифікацію “договора о дружбе, сотрудничестве и взаимной помощи” між країною-агресором і терористичними організаціями “л/днр”.

Оскільки депутат перебуває на території РФ, то початок терміну відбування покарання буде визначено з дня його фактичного затримання.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.