Новини

ЗСУ відбили атаки росіян у Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях – Генштаб

Сили оборони України відбили атаки російської армії в районах населених пунктів Високе Сумської області, Хатне на Харківщині, Стельмахівка, Андріївка, Надія, Макіївка, Площанка, Червонопопівка і Діброва Луганської області, Новоселівка, Ямполівка, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Майорськ, Нью-Йорк, Водяне, Красногорівка і Мар’їнка на Донеччині.

Про це йдеться у зведенні Генштабу вранці 23 грудня.

За добу окупанти завдали 6 ракетних та 6 авіаційних ударів, зокрема, по цивільних об’єктах у Харківській та Дніпропетровській областях. Також ворог здійснив понад 70 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

На Волинському та Поліському напрямах ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. У Білорусі військкомати проводять перевірку приписного складу, особлива увага приділяється старшим офіцерам у запасі.

На Сіверському, Слобожанському, Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському напрямках було зафіксовано обстріли з РСЗВ, танків, мінометів, артилерії.

У Генштабі повідомили, що через значні втрати окупанти облаштували військовий госпіталь на одній із баз відпочинку у Бердянську Запорізької області. Крім того, кілька туристичних баз у вказаному населеному пункті використовуються для розміщення військовослужбовців окупаційних військ.

На території Криму ворожі підрозділи здійснюють інженерне обладнання оборонних позицій вздовж автодороги Красноперекопськ – Джанкой.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, знищила три зенітно-ракетні комплекси та один центр БПЛА противника.

Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України вразили три пункти управління, три склади боєприпасів та вісім районів зосередження живої сили окупантів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.