Новини

У центрі Чернівців під час ремонту вулиці пошкодили кабелі кількох інтернет-провайдерів

У Чернівцях унаслідок ремонтних робіт по вулиці Івана Богуна були пошкоджені оптичні кабелі кількох інтернет-провайдерів. У результаті у них зник сигнал телеканалу ТВА.

Про це на своїй фб-сторінці повідомив директор телеканалу ТВА Вадим Пелех, пише molbuk.ua

“Сьогодні у деяких провайдерів зник сигнал телеканалу ТВА. З незалежних від нас причин. Просто робітники, які посеред зими капітально ремонтують вулицю Івана Богуна, перебили оптичні кабелі Інтернет-провайдерів. Екскаваторним ковшем, усім гамузом, 6 провайдерів”, – написав Вадим Пелех.

Він попросив вибачення у глядачів та слухачів телеканалу ТВА і радіо TVA FM і запевнив, що наразі шукають способи, аби якнайшвидше відновити повноцінне мовлення.

У пресслужбі департаменті інфраструктури та благоустрою ЧМР зазначають, що питання – до підрядника, який виконує капітальний ремонт по вулиці Івана Богуна. Саме він відповідальний за належне провадження робіт.

Нагадаємо, наприкінці вересня у Чернівцях розпочали капітальний ремонт на вулиці Івана Богуна. Закладений кошторис на ремонт вулиці був 44 мільйона гривень, проте підрядник, що виграв, відремонтує за 39.

Підрядником, який виграв тендер, став ФОП “Глиняний”. До цього він вигравав понад десять тендерів на ремонт вулиць. На цей тендер подавалось кілька учасників, проте департамент обрав учасника з найвищою ціною. За словами директора, при обранні підрядника відіграє роль не тільки ціна, а ще й ряд пунктів.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.