Новини

Його внуки називають “бабусею”: відома ведуча із Чернівців розповіла про різницю у віці із чоловіком

Відома телеведуча та дружина віце-прем’єр-міністра України Олексія Рєзнікова Юлія Зорій, родом із Чернівців, розповіла про різницю у віці із чоловіком.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Катерині Осадчій, пише molbuk.ua

“У нас із Олексієм 20 років різниці. Звичайно я зіщтовхнулася із хейтом: і в соцмережах, й в житті. Втім, всі хейтери та злісні коментатори – це своєрідний “податок”, який ти платиш за свою впізнаваність. Мені було би набагато сумніше, якби всім було абсолютно байдуже – я би розуміла, що порожнє місце. Тому я кажу – різниці не відчувається, якби вона була, ми не були разом”, – розповіла Зорій.

Також Юлія розповіла про те, як відреагували на шлюб із політиком її колеги.

“Поза очі на каналі точно казали, що я з’їхала із глузду, що це все “гроші”. Це казали мої друзі, колеги”, – сказала ведуча.

Поділилася Юлія Зорій також й деталями відносин із донькою Олексія Рєзнікова, яка молодша від неї всьо на один рік.

“Донька Олексія моя шефиня, вона керівник каналу на якому я працюю. Ми дуже довго придивлялися та притиралися, тому що їй, напевно, також здавалося що я з Олексієм не просто так. Ми майже однолітки, я старша, здається, всього на рік. Проте зараз ми дуже дружимо, живемо поряд. Внуки, які називають мене “бабусею” теж у нас “тусують”. В 34 бути бабусею – дуже круто. Тобто, ти ще й молода, а вже бабуся. Наприклад, коли кось із дітей я можу забирати з гуртка й вони кажуть “бабця прийшла”, всі сміються. Мені Олексій дістався із таким от багацтвом”, – сказала Юлія Зорій.

Джерело

Промышленная сушильная машина https://krebe-tippo.com.ua/dryers/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.