Новини

У Чернівцях трапилася пожежа у житловому будинку: що відомо

Вчора вечері, 20 грудня, трапилася пожежа в житловому будинку на вул. Стефаника у місті Чернівці. Під час її ліквідації рятувальники виявили всередині будинку тіло 49-річного власника, без ознак життя.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

За попередніми висновками фахівців, загорання виникло внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

“Площа пожежі склала 20 кв.м. Вогонь помітили очевидці та викликали рятувальників. На місце події прибули працівники з державної пожежно-рятувальної частини, котрі ліквідували пожежу. Під час ліквідації рятувальники виявили всередині будинку тіло власника, 1973 року народження, без ознак життя. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті”, – йдеться у повідомленні.

Також протягом доби рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію пожеж в автомобілях – в обласному центрі на пров. Ірпінському та в смт Кельменці Кельменецької територіальної громади Дністровського району.

Інші пожежі мали місце на вул. Руській у місті Чернівці та у с. Карапчів Вижницької територіальної громади Вижницького району.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.