Новини

Буковинець завоював срібну медаль чемпіонату України з боксу

Буковинець Віталій Швець здобув срібну медаль у XX ювілейному турнірі з боксу на призи Андрія Котельника, який цьогоріч пройшов у статусі Чемпіонату України з боксу серед молоді у Львові та закінчився 18 грудня.

Про це повідомляє Управління молоді та спорту Чернівецької держадміністрації, пише molbuk.ua.

У заході взяли участь 196 найсильніших молодих хлопців з усіх куточків нашої держави. В рамках цих змагань були відібрані кращі представники України для формування збірної команди для участі в подальших чемпіонатах Європи та світу.

За підтримки управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної федерації – Буковинський осередок отримав нового майстра спорту з боксу: вихованець тренерів Погодіна Олександра, Погодіна Едуарда та Гойтенюка Вадима – Швець Віталій в рівному поєдинку з Паливодою Владом (м. Дніпро) завоював срібну нагороду.

Одноклубник (Колізей-Буревісник) Меленчук Володимир посів 5 місце в категорії 54 кг. Скалко Василь (СК Бояни, тренери Афтімійчук Анатолій та Мамоля Дмитро) також посів 5 місце програвши лідеру в категорії 60 кг, чемпіону Європи з м. Харків – Челдику Богдану.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.