Новини

У Чернівцях спишуть п’ять тролейбусів: замість них обіцяють нові

У тролейбусному парку Чернівців підготували для списання 5 тролейбусів.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомив заступник Чернівецького міського голови Ігор Крохмаль.

За словами Ігоря Крохмаля, ці тролейбуси вже давно не перевозили пасажирів. Запасні частини з них використовували для заміни пошкоджених деталей у робочому транспорті. Та зараз там уже нічого не придатне для використання, тож тролейбуси просто спишуть.

“5 тролейбусів уже підготували для списання. Це вже такі, що їх неможливо використовувати. Вони вже давно не їхали, були розкомплектовані, а запчастини використовували для інших тролейбусів. Зараз там уже нічого використовувати, тому вони підлягають списанню”, – розповів Ігор Крохмаль.

За словами посадовця, наразі місто очікує на оновлення тролейбусного парку за програмою кредитування Європейського інвестиційного банку.

“Ми в числі 11-ти міст, які мають намір кредитуватися за програмою розвитку міського транспорту, що фінансує Європейський інвестиційний банк. За цією угодою плануємо придбати мінімум 20 нових тролейбусів. Усе, що від нас залежить, зробили: відправили всі необхідні документи, провели всі процедури. Очікуємо, що результат буде вже до кінця цього року”.

Раніше повідомлялося, що тролейбус, який першого квітня протаранив клумби та автомобіль, а також врізався у дерево поблизу приміщення міської ради у Чернівцях, не сильно пошкоджений.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.