Новини

Військовий експерт пояснив, чому змінилося ставлення Німеччини до війни в Україні

Ставлення до війни РФ в Україні з боку президента ФРН Франка-Вальтера Штайнмаєра та німецького канцлера Олафа Шольца змінилося після того, як німецькі політики відвідали місця воєнних злочинів окупантів.

Про це говорив у своєму відеоблозі військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, саме після відвідин України президент Штайнмаєр визнав свої помилки щодо можливості домовитися з окупантами про мир.

“Він подивився на ці катівні, на братські могили з людьми зі зв’язаними руками, зав’язаними очима, зі слідами тортур на тілах. Це, я думаю, змусило його різко змінити свою думку, своє ставлення до РФ і взагалі до цієї війни”, – пояснив Жданов.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц, на думку експерта, більш тривалий час усвідомлював те, що відбувається в Україні. Але змінити ставлення до війни його також змусив візит до України, зокрема до Бучі.

“Я думаю, що візуалізація того геноциду, який творить Російська Федерація вплинула на думку і Штайнмаєра, і Олафа Шольца”, – підкреслив він та додав, що тепер зміну свого ставлення Німеччина повинна підтвердити обіцяними постачаннями зброї.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.