Новини

Як в Україні працюватимуть “пункти незламності”: Кабмін ухвалив важливе рішення

“Пункти незламності” по всій Україні працюватимуть за єдиними стандартами і цілодобово.

У суботу, 17 грудня, на засіданні Кабміну затвердили порядок їх організації та роботи, про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль поінформував за результатами засідання уряду.

“Пункти незламності” по всій Україні працюватимуть за єдиними стандартами… Пункти функціонуватимуть цілодобово. Кожен мусить бути забезпечений генератором, автономним опаленням, інтернетом, зв’язком, водою, засобами гігієни тощо”, – зазначив Шмигаль.

Він наголосив, що українці отримають доступ до однакового набору послуг.

За його словами, це задовольнить критичні потреби людей на час відновлення пошкодженої ворогом інфраструктури.

“Наразі вже функціонує понад 5 тисяч “пунктів незламності”. Працюємо, щоб їхня кількість збільшилась утричі”, – додав очільник уряду.

Також під час засідання уряду було прийняте протокольне доручення головам місцевих адміністрацій та керівникам центральних органів виконавчої влади, які задіяні в організації “пунктів незламності”, забезпечити відповідність облаштованих і нових пунктів вимогам прийнятої постанови.

Крім того, віце-прем’єр-міністру з відновлення України – міністру розвитку громад, територій та інфраструктури Олександру Кубракову доручено створити координаційний штаб, який координуватиме роботу пунктів та контролюватиме їх відповідність визначеним критеріям.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.